Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2011. Március 05. 07:29, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

A 17 éves fiú fültanúja volt a szörnyűségnek

A 17 éves fiú fültanúja volt a szörnyűségnek

Gyerekpszichológus kezeli az écsi családi tragédia után, a szülei veszekedését és a lövéseket végighallgató 17 éves fiút. Szülei három órán át rossz anyagi körülményeik miatt vitatkoztak, a férfi vadászpuskájával szíven lőtte

Egy nappal a családi dráma helyszínén csak a rendőrségi kordon jelezte, hogy valami szörnyűség történt az egyik écsi házban csütörtökön délután. A helyiek, bár ismerték a férfit és feleségét, nem tudják, milyen körülmények között éltek az elmúlt években.

Az 53 éves erdész egykori kollégája szerint nem zárható ki, hogy a házaspárnak anyagi problémái lehettek.

- Magánerdők kezelésével foglalkozott itt a környéken, elsősorban Écs határában. Nem tudom ebből milyen bevétele származott, de el bírom képzelni, hogy nem olyan fényesen éltek meg belőle - mondta a hírTV-nek Magyar Zoltán.

Senkit sem lepett meg, hogy a családfőnek volt otthon fegyvere.

- Mivel kerületvezető erdész volt, szolgálati fegyvert viselt. A vadászatot nem nagyon gyakorolta, ahogy én ismertem abban a két évben. Amikor a cégtől elkerült, nyilván megtartotta a vadászpuskát - jelentette ki a férfi.

A rendőrség a bemutatott a vadászpuskán kívül más részletet nem árult el, csak annyit mondtak el, hogy a hatósági boncolást ezután végzik el. A család kérésére a kórházban sem álltak kameránk elé, azt azonban megtudtuk, hogy a lövéseket végighallgató 17 éves fiúval gyermekpszichológus foglalkozik, hogy kiheverje a szülei tragikus elvesztését. (rá)

hírTV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.