Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Május 29. 14:41, szombat | Sport
Forrás: NSO

A 2. szabadedzésen Button volt a legjobb

A 2. szabadedzésen Button volt a legjobb

Jenson Button autózta a leggyorsabb időt a Formula-1-es világbajnokság Török Nagydíjának 2. szabadedzésén. A McLaren brit pilótája mögött a két red bullos, Mark Webber és Sebastan Vettel végzett.

Button az élen tartotta a McLarent. A második szabadedzésen ugyanis a világbajnoki címvédő autózta a legjobb időt Törökországban. Mint ismert, délelőtt - az ezúttal negyedik  - Hamilton volt a legjobb.

Az összetettben vezető Mark Webber és Sebastian Vettel behozta a Red Bullokat a második és harmadik helyre. Előrevetítve, hogy a hétvégén könnyen elképzelhető, hogy növeli futamgyőzelmeinek számát az istálló.

A Red Bullnak azonban problémái is akadtak: pár perccel az edzés vége előtt Webber autója elfüstölt. Az ausztrál pilótának motorhiba miatt kellett idő előtt abbahagynia a tréninget.

Az első tréningen mindössze kilencedik helyen záró ferraris Fernando Alonso most az ötödik leggyorsabb volt, míg a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fordított utat járt be: a német versenyző a délelőtti 3. hely után ezúttal csak hetedik lett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.