Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Január 03. 14:45, hétfő | Sport
Forrás: NSO

A Fehérvár kikapott az Olimpija Ljubljanától is

A Fehérvár kikapott az Olimpija Ljubljanától is

Az osztrák jégkorongbajnokság alapszakaszának 34. fordulójában Sapa Fehérvár AV 19 hazai jégen szenvedett négygólos vereséget az Olimpija Ljubljanától.

Szombaton a Zagrebtől, vasárnap pedig az Olimpija Ljubljanától kapott ki a Fehérvár, amely egyre nehezebb helyzetbe kerül a rájátszásért folytatott harcban. A fehérváriak ezúttal 5–1-es vereséget szenvedtek egy olyan mérkőzésen, amelyen egy, nyugodtan mondhatjuk rossz játékvezetői döntés, a vártnál jobban megroppantotta a magyar csapatot.

Pedig jól kezdett a Volán, amely Mihály Árpád góljával megszerezte a vezetést már rögtön a mérkőzés elején. A magyar játékos egyenlő létszámnál, közelről volt eredményes, amire azonban nagyon hamar jött a válasz szlovén oldalról.

Az első harmad végén aztán Sofron Istvánt végleges fegyelmivel kiállította a játékvezető, pedig a Volán játékosa nem volt szabálytalan ellenfelével. Ez végleg eldöntötte a mérkőzés sorsát, pedig nem kellett volna.

A második harmad elején még hősiesen majdnem kivédekezte az öt perc emberhátrányt a Fehérvár, de a 25. percben Kevin Kantee lövésébe gólt érően piszkált bele Ziga Pancze. A következő másfél percben pedig – már egyenlő létszámnál – megint bekapott kettőt a magyar csapat. Gyakorlatilag ekkor ért véget a mérkőzés.

A Volán lelkileg teljesen összeomlott, sok hibát követett el védekezésben és támadásban is. Az Olimpija sokkal jobban pörgött, a Fehérvár játékosain pedig a fizikai fáradtság jelei is fellelhetőek voltak. Ebben az állapotban pedig esélytelen volt, hogy a magyar csapat még ezen a mérkőzésen talpra áll.

Nem is tette, végül pedig Anze Ropret találatával az Olimpija a kegyelemdöfést is megadta Kevin Primeau legénységének. Mivel a Jesenice nyert a mai napon, a Volán visszacsúszott a tabella utolsó helyére...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!