Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2010. Szeptember 01. 14:29, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

A halálbrigád titokzatos segítői

A halálbrigád titokzatos segítői

Újabb személyekről derült ki, hogy segítséget nyújthattak a hat halálos áldozatot követelő romagyilkosság gyanúsítottjainak: K. Árpádnak, K. Istvánnak, P. Zsoltnak és Cs. Istvánnak. A Magyar Nemzet információi szerint a romagyilkossá

 
Több vallomást is tett a hatóság előtt K. Árpád és K. István, akiket a romagyilkosságok elkövetésével gyanúsítanak, de a felbujtói körről, illetve a támogatókról mostanáig egyikük sem nyilatkozott. K. Árpád azonban a rendőrségen nemrég jegyzőkönyvbe mondta azt, hogy öccse lakótársa, egy debreceni fiatal is elkövethette az emberöléseket. K. Árpád mindezt a hatóságnak azzal magyarázta, hogy a gyilkosságsorozat egyes állomásain használt fegyvereket sokáig testvére albérletében az ágy alatt helyezték el. A lakótárs állítólag tudott ezekről a puskákról, sőt a kezében is fogta azokat. Bérdi Zsolt ügyvéd ugyanakkor tagadta a lapnak azt, hogy védence, K. Árpád mást is kapcsolatba hozott volna a bűncselekményekkel. A rendőrségi iratokat ismerő forrásunk szerint ráadásul a romagyilkosságoknál használt autórendszám-matricákat a K. testvérek egy grafikus barátja készítette el. A hamis azonosítókat olyan Opel Astra autókról másolták le, amelyeket az interneten árultak tulajdonosaik - írja a szerdai Magyar Nemzet, melyben bővebben is olvashat a témáról.
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.