Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2011. Január 10. 14:29, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

A hátára ragasztotta – lebukott

A hátára ragasztotta – lebukott

Több mint egymillió forintnyi kábítószert találtak egy német rendszámú kisbuszban utazó román férfinél. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) tájékoztatása szerint a járművet az ártándi határátkelőhelyen ellenőrizték, a buszon sz


Miközben előkerült három karton adózatlan cigaretta, a pénzügyőröknek feltűnt, hogy a kocsi vezetője idegesen viselkedik. A férfi zsebéből egy, a hátára ragasztva pedig két csomag került el, amelyekben összesen 610 gramm cannabis volt. A pénzügyőrök a kábítószert lefoglalták, a külföldi ellen pedig kábítószerrel való visszaélés miatt eljárást indítottak.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal járőrei az M5-ös autópályán is marihuánát találtak: a hetényegyházi pihenőben egy osztrák rendszámú, Szerbiából Budapest felé tartó autót ellenőriztek. Az egyik utas csomagjában 235 gramm kábítószert találtak. (da)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.