Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2010. December 24. 09:30, péntek | Helyi
Forrás: Revita TV

A karácsonyi ünnepek alatt is fogadja ügyfeleit a Pannon-víz Zrt.

A karácsonyi ünnepek alatt is fogadja ügyfeleit a Pannon-víz Zrt.

A társaság ügyfélszolgálati irodái 8-14 óráig tartanak nyitva. A diszpécserszolgálat illetve a hibaelhárító szakemberek pedig 24 órás ügyeletet adnak, így a hibabejelentéseket a 96-os körzet 311-753-as telefonszámán fogadják. A vízi

Ahhoz, hogy az ünnepek alatt is minden rendben menjen, sokak háttérmunkájára van szükség. A vízműtelepek, szennyvíztisztítók és a hibaelhárító szakemberek a diszpécserekkel együtt egész évben éjjel-nappal dolgoznak.
Győri ügyfélszolgálataikon a két ünnep közti munkanapokon is fogadják ügyfeleket: a Bartók Béla út 10/C szám alatt és a Jókai utcai parkolóházban lévő közös ügyfélszolgálati irodában egyaránt 8:oo-tól 14:oo-ig tartanak nyitva. A közterületi meghibásodásoknak ingyenesen hívható zöld számot tartanak fenn: ez a 06 80 20 40 86 szám, ami szintén folyamatosan működik. Ügyeletes szerelőik a sürgős hibaelhárításokat azonnal megkezdik. Nagyobb beavatkozásokhoz otthoni készenléteseket, művezetőket, szerelőket, gépkezelőket rendelnek be. Remélik, hogy nem sokszor lesz rájuk szükség. A téli időszakban gyakran gondot okoz a hirtelen csőtörés, vízelfagyás. Minthogy a beton és aszfaltkeverő-telepek ilyenkor már nem működnek, a csőtöréseknél felbontott útburkolatot csak ideiglenesen, zúzottkővel lehet visszatölteni, ezért a lakosság megértését kéri a szolgáltató. Ezeket az útfelbontásokat tavasszal újra betonozzák. Az egyre szélsőségesebb időjárás váratlan helyzeteket produkál: tavaly karácsonykor például felhőszakadás volt Győrben, a szakembereknek ki kellett nyitniuk a záporkiömlőket. Egy hirtelen jövő melegfront most is okozhat meglepetést, ezért a csatornahálózat biztonságos üzemelése érdekében kérik a lakosságot, hogy a víznyelőket hagyják szabadon, illetve tisztítsák meg a falevéltől, szennyeződésektől.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 08. 09:12, vasárnap | Helyi

Bíró Attila visszatért, a vízilabda edző a GYVSE Uni-Győr női szakágvezetője

Visszatér Bíró Attila a vizilabdasportba.

2024. Szeptember 08. 08:14, vasárnap | Helyi

Indul az új évad a Vaskakasban

Négy új előadással készül a 2024/25-ös évadra a Vaskakas Bábszínház.

2024. Szeptember 08. 07:13, vasárnap | Helyi

Szobrot állítottak szülőfalujában a hősi halált halt győri szerzetesnővérről

Életnagyságú bronz szobrot állítottak Mária Sebalda nővér tiszteletére szülőfalujában Érsekvadkerten. A Győrben hősi halált halt ápoló így halála után 79 évvel később végre hazatért.

2024. Szeptember 07. 09:12, szombat | Helyi

Ingyenes workshop szülőknek: újraéleszteni is megtanítják őket

Allergiás reakció, újraélesztés, Heimlich-fogás – ezek azok a dolgok, amelyekről sokan hallottunk már, de a gyakorlatban nem biztos, hogy tudnánk is alkalmazni.