Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Február 19. 14:00, péntek | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

A köd miatt több baleset is történt

A köd miatt több baleset is történt

A hatalmas köd miatt több baleset történt a 451-es főúton Kiskunfélegyháza és Csongrád között. Egy tűzoltóautó és egy busz hajtott az árokba, egy rendőrt pedig elgázolt egy kamion a hajnali balest után. A főúton még kora reggel tör

A baleset helyszínén egy román busz sofőrje a ködben későn vette észre az álló kocsisort, ezért, hogy elkerülje az ütközést az árokba hajtott az autóbusszal. Ugyanígy járt egy, a balesethez siető tűzoltóautó is, a sofőr itt is az árokba hajtott a megkülönböztető jelzéseit használó járművel. Sem a buszon, sem a tűzoltóautóban senki sem sérült meg. Súlyosan megsérült viszont egy rendőrnő, őt egy német kamion gázolta el, mert a sofőr későn vette észre a hatalmas ködben a forgalmat terelő egyenruhást. A rendőrnő már nem tudott a kamion elől elugrani, így a teherautó elgázolta.

A főúton az első baleset még kora reggel történt. Egy személyautó haladt Csongrád felől Gátér irányába, amikor egy tréler előzésébe kezdett az erős köd ellenére. Közben frontálisan ütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő kamionnal. A balesetben a személygépkocsi sofőrje és utasa súlyosan megsérült.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.