Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Február 11. 07:09, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

A lakosság segítségével keresik a fiatal nő bántalmazóját

A lakosság segítségével keresik a fiatal nő bántalmazóját

Százezer forintot ajánlott fel a rendőrség annak, aki nyomra vezeti a hatóságot egy közterületen elkövetett súlyos kimenetelű mezőberényi támadás ügyében – értesült a HavariaPress.

Az egyelőre ismeretlen tettes január 31-én késő délután támadott meg egy 33 éves nőt a békési városban, a Kálvin tér egyik lakóháza előtt. Áldozatát többször megütötte, ennek következtében a nő 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. Az elkövető a támadást követően a Puskin utcán a belváros irányába futott el, majd az Árpád utcában várakozó sötét színű régi típusú „sedan" jellegű személygépkocsival menekült el a környékről.

A beszerzett adatok szerint az elkövető kb. 180-185 cm magas, fehér bőrű, beesett arcú, hosszúkás orrú férfi volt, aki fekete vagy sötét bakancsot, fekete, oldalzsebes katonai gyakorló nadrágot, fekete, combig érő kabátot és fekete kapucnit viselt. Az azonosítása azonban eddig nem sikerült, a rendőrség ezért most a lakosság segítségét is kéri az ügyben, a nyomravezető részére pedig százezer forint pénzjutalmat ajánlottak fel. A bejelentések megtehetők a Békési Rendőrkapitányságon vagy a Mezőberényi Rendőrőrsön, valamint az ismert segélyhívó telefonszámokon is.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.