Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Január 16. 07:06, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

A lakosság segítségével keresik a gyilkos Alfa Romeót

A lakosság segítségével keresik a gyilkos Alfa Romeót

A helyszínen maradt nyomokból szakértők megállapították, hogy egy sötétszürke Alfa Romeo 147-essel gázolták halálra egy kerékpárost kedden, Böhönye közelében. Az autós segítségnyújtás nélkül hajtott el a helyszínről – értes

A végzetes baleset kedden kora este, már sötétedés után történt a Somogy megyei útszakaszon, Böhönye és Marcali között. Egy kivilágított és láthatósági mellényt is viselő kerékpáros a Böhönye határát jelző tábla közelében haladt a főúton, amikor elgázolta egy mögüle érkező autó. A gázolás következtében a biciklista a helyszínen elhunyt, a járművezető segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A gázoló gépkocsinak a jobb eleje sérült meg: lámpája, irányjelzője eltört, visszapillantó tükre megrongálódott. A nyomozásba bevont szakértők a helyszínen maradt nyomok alapján megállapította az autó típusát. A rendőrség kéri, hogy akinek tudomása van jobb elején sérült, szürke Alfa Romeo 147-esről, jelentkezzen a rendőrségen az ismert segélyhívók - a 112-es vagy a 107-es - telefonszámon.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 11. 08:02, csütörtök | Kék hírek

Elítéltek egy orvost és asszisztensét, akik a kórházi munkájukat összemosták a magánrendeléssel

Felfüggesztett börtönt és pénzbüntetést szabott ki jogerősen a Pécsi Ítélőtábla arra a szülészorvosra, aki magánpraxisában kezelt betegeit a kórházban is pénzért látta el asszisztensével 2021-ben.