Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2010. November 24. 14:45, szerda | Sport
Forrás: NSO

A Lonsdale játékosa terepjáróval ment a játékvezető után, de nem tudta elütni

A Lonsdale játékosa terepjáróval ment a játékvezető után, de nem tudta elütni

A liverpooli bíróság huszonnégy heti börtönbüntetésre ítélte Joseph Rimmert, a Lonsdale amatőrcsapatának 28 éves játékosát, aki Range Roverével kergette meg az őt kiállító játékvezetőt.

Az év alighanem legeszelősebb labdarúgó-sztorija azzal indult, hogy Rimmer felháborodott David Harkness játékvezető egy ítéletén a Harrington elleni februári bajnokin, és odaszólt: „Ha sárgát adsz, vagy kiállítasz, tudod, mi következik."

Harknesst nem érdekelte különösebben a reklamálás, előbb sárga lapot, aztán pirosat adott Rimmernek. A játékos egy „akkor elütlek" fenyegetéssel sétált le, majd beült a pálya mellett parkoló Range Roverébe, és behajtott, kergetve a játékvezetőt. Több szurkoló pánikba esett, de egy menekülőnek sem lett baja és maga Harkness is szerencsésen megúszta a sajátos offroad versenyt.

A játékvezető közölte, nem szeretné folytatni pályafutását, mert Rimmer megfenyegette: kideríti, hol lakik és lelövi. Rimmer bűnösnek vallotta magát a bíróság előtt.

Bármilyen meglepő, nem ez az első ilyen eset Nagy-Britanniában. A skót Robert Crooks 1995-ben örökös eltiltást kapott, miután a Telford játékosaként az edinburgh-i Union Parkban előbb csak szóban fenyegette meg a játékvezetőt egy meccsen, majd bepattant az autójába, és azzal kergette az érthető módon halálra rémült bírót.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:04, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,