Városlista
2024. február 24, szombat - Mátyás

Hírek

2010. Február 11. 06:51, csütörtök | Belföld
Forrás: HírTV

A magyarokat kizárta a Volán, kínai lett a győztes

A magyarokat kizárta a Volán, kínai lett a győztes

Az új eljárásban is kizárta a magyar gyártót a busztenderből a Volán, és ismét a kínai gyártót hirdette ki győztesnek. Az Alfa Busz Kft. vezetője állítja: kizárásuk ezúttal is szabálytalan volt, ők ugyanis hibátlan anyagot és a leg

„A döntőbizottság szempontjait és a jogerős ítéletet figyelembe nem véve a Volán-busz ismételten ugyanazt az eredményt hozta ki, amelyről a bíróság megállapította, hogy nem kizárási indok. Ismét kizárta az Alfa Buszt. A mai nap folyamán a döntőbizottsághoz megyünk, nem hagyjuk, hogy szerződést kössenek a King Longgal, hanem megyünk tovább a saját igazunkért, mert igazunk van" - mondta Mogyoróssy Tibor, az Alfa Busz Kft. ügyvezető igazgatója, tulajdonosa.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 23. 13:49, péntek | Belföld

Nagyszabású ellenőrzést tart a rendőrség az utakon

A buszosokat és a tehergépkocsik sofőrjeit ellenőrzi hétfőtől február végéig a rendőrség a Roadpol Truck & Bus akció keretében.

2024. Február 23. 13:47, péntek | Belföld

Orbán Viktor: négy géppel bővül a magyar Gripen-flotta

További négy géppel bővíti Magyarország a honvédség Gripen vadászbombázó repülőgépflottáját - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Budapesten, miután tárgyalt Ulf Kristersson svéd miniszterelnökkel.

2024. Február 23. 09:18, péntek | Belföld

Orbán Viktor: Brüsszelben kapuzárási pánik van

Brüsszelben kapuzárási pánik van, az Európai Parlament mandátuma ugyanis júniusban lejár.

2024. Február 22. 15:37, csütörtök | Belföld

Enyhe, de esős, szeles idő várható a hétvégén

A megszokottnál enyhébb idő várható a hétvégén is, a hőmérséklet csúcsértéke továbbra is bőven 10 Celsius-fok felett alakul, de többször kell esőre, záporra számítani, és a szél is gyakran lesz élénk, olykor erős