Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Január 15. 15:19, péntek | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

A mindössze ötéves dobzseni

A mindössze ötéves dobzseni

Soha nem járt zenetanárhoz, autodidakta módon tanult meg dobolni az az ötéves kisfiú, aki elképesztő videójával a legnagyobb videómegosztó oldal új sztárja lett.

Vírusvideó módjára terjed a videómegosztókon legújabb kedvenc felvétele, melyen az ötéves Jonah Rocks bemutatja mi tud: elképesztően dobolni. A kisfiú azonban nem csak amolyan „egyslágeres csoda"; komolyan foglalkozik a dobolással, saját honlapja is van, melyen további videókat, fotókat találunk, és szülei írnak arról, hogyan kezdődött „karrierje".

„2008-ban, mikor Jonah három éves volt, elővette a kis vödröket, amiben a gyurmáit tartotta, és a dobozkákat felfordítva dobokat csinált belőlük. Elővette a babakanalakat a fiókból, és azokat használta dobverő gyanánt. Remekül, ösztönösen dobolt, és mikor apukája megkérdezte, kér-e egy valódi dobszerkót, Jonah rávágta „IGEN!"

Mikor megkapta a dobot és leült mögé, először tartva kezében valódi dobverőket, azonnal játszani kezdett. Abba sem akarta hagyni. Azóta is, amint ideje engedi, nekiáll gyakorolni. Jonah teljes mértékben autodidakta módon tanult, sosem vett órákat, és aki látja játszani, elhiszi, hogy a kisfiú imádja, amit csinál" - mutatkozik be honlapján a dobos tehetség.

A videón Jonah a System of a Downtól adja elő a „Toxiticy" című számot.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.