Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Szeptember 08. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Filoméla Press

A népszerű énekes lekenyerezte az Újpest FC Öregfiúk labdarúgóit

A népszerű énekes lekenyerezte az Újpest FC Öregfiúk labdarúgóit

Balázs Pali a Magyar Színészválogatott csatáraként az Újpest FC Öregfiúk ellen játszott szeptember 4-én, szombaton a Megyeri úti Szusza Ferenc Stadionban.

 

A jótékonysági labdarúgó mérkőzés a Bánka Kristóf Alapítvány és a Színészárvákért Alapítvány szervezésében jött létre.

 

Az izgalmasnak ígérkező meccsre Pali egy fogadalom keretén belül kicsábította fiát is, Dávidot, akinek apjához hasonlóan beleívódott vérébe a foci szeretete.

 

-          Megígértem fiamnak, amennyiben elkísér a jótékonysági mérkőzésre, addig küzdök, míg rúgok gólt. Könnyebb volt kimondani az ígéretet, mint betartani, főként miután megláttam az ellenfél összeállítását.

 

A Nemcsák Károly által vezetett színészválogatottnak az újpestiek feladták a leckét.

 

-          Az Újpest FC Öregfiúk csapatának tagjai szinte kivétel nélkül több száz NB 1-es mérkőzéssel és válogatottsággal a lábukon léptek pályára ellenünk. Gólszerzési esélyem szinte a nullával volt egyenlő - mondta a népszerű énekes.

 

S bár Kovács Zoltán, Véber György, Kozma István, és még sok kiváló labdarúgó ellen folyt a harc, Palinak mégis sikerült betartania ígéretét.

 

-         Az első félidőben sajnos beigazolódott a megérzésem, nem sikerült gólt szereznem a szigorú újpesti védőkkel szemben, bár voltak helyzeteim.

 

-         A második félidőben aztán megtört a jég. Egy kapusletámadást követően betaláltam a hálóba, s ezzel nagy kő esett le a szívemről - teljesítettem a fiamnak tett fogadalmamat.

 

-        Olyannyira beindult a gépezet, hogy még további két gólt sikerült szereznem, s ezzel talán kimondhatom, „életem meccse" kerekedett ki számomra a három rúgott gólomnak köszönhetően.

 

Sajnos Pali 3 lekenyerezett gólja is kevés volt a színészválogatottnak az újpestiekkel szembeni győzelemhez.

 

-          A mérkőzés végeredményét nem árulhatom el, mert az a csapatomra nézve nem valami hízelgő.

 

-          És arról sem nyilatkozhatok, hogy mivel sikerült elérnem az ellenfél védőinek engedékenységét, mert még néhányan „bundázással" vádolnának meg - mosolyogta el magát a három gólt szerző énekes.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült