Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2010. Január 02. 15:27, szombat | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

A nézőknél kiverte a biztosítékot Benkő Dániel Himnusza

A nézőknél kiverte a biztosítékot Benkő Dániel Himnusza

A lantművész a Cool Tv szilveszteri műsorában előadta a Himnuszt, ami önmagában nem lett volna baj, ha ezt nem a saját szája íze szerint teszi. "Annyira beleszerettem a műbe, hogy muszáj volt lanton is előadnom."

"A szöveghez nem nyúltam, csupán a dallamhoz: bele-belefüttyögtem és időnként trallaláztam" - nyilatkozta a Borsnak Benkő Dániel, aki szerint az ő "ünnepi díszbe öltöztetett verbunkos korszakbeli magyar himnusza" sokkal vidámabb, mint az eredeti. A nézők állítólag nem vették túl jó néven a változtatást, és felháborodásuknak hangot is adtak. Volt, aki telefonon, volt, aki e-mailben tiltakozott.


Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 02. 06:42, csütörtök | Bulvár

Londoni rezidenciájuk elhagyására kérte Harry herceget és feleségét az udvar

A windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő nagy-britanniai otthonuk, a Frogmore Cottage elhagyására kérte az udvar Harry herceget és amerikai feleségét, Meghan hercegnőt - közölte a házaspár szóvivője.