Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Augusztus 19. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Pedrofon Sajtó

A Pedrofonnak ezentúl szerdával indul a hét

A Pedrofonnak ezentúl szerdával indul a hét

A hazai rock and roll élet egyik legjelesebb zenekara a Pedrofon soha nem unatkozik, ugyanis minden évben tele a koncertnaptár. Ám az utóbbi időszak még mozgalmasabb volt a hat zenész számára.

A nyári feszített tempójú koncertidőszak a Pedrofont is utazásra hívta, így járták és még járják is a koncertet serényen. Nagy sikerű bulikat tartottak például Vácott, Dunavarsányban, Nagykörösön, Ózdon, Balatonlellén, csak hogy pár állomást említsünk. Amerre jártak, áradt a rock and roll és rongylábazott a közönség.

Augusztus 16-án Budapesten, a Széchenyi Kertben Elvis estet tartottak, annak apropóján, hogy a Király immár 33 éve elhagyta a földi színpadokat. Számos meghívott vendég elevenítette fel az örökzöld rock and roll slágereket. A stílus hazai kiválóságai és a legjobb Elvis imitátorok fogadták el a Pedrofon invitálást, és egy két és fél órás, elő show részese lehetett az a több száz ember, akik bulizva kívántak emlékezni a legendára.

S ha már a Széchenyi Kertnél tartunk: Pedró és zenészei hosszú időn keresztül a hét első napjának estéjét az Orczy-kertben töltötték, azonban költözésre kényszerültek, s a városligeti, nagy múltra visszatekintő, népszerű Széchenyi Kertben leltek új otthonra. A körülmények azonban úgy hozták, hogy új napot kellett kijelölnie a zenekarnak.

„Pedrofonisták": szerda mától ünnepnap!

Az új koncertnap a hét közepére esik, azaz szerdán este 8-tól csendülnek fel a nagy slágerek és sajátos humorral fűszerezett Pedró dal-átiratok. Így nem a hét elején adnak energiát, hanem a harmadik napon lelkesítik a rajongókat, mert igaz, hogy másnap munka van, de a rock and roll lendületével új erőre kaphat mindenki.

Tehát senki ne felejtse el: a Pedrofonnak és rajongóiknak szerdával indul a hét, minden alkalommal este 8-tól élő rock and roll koncert a Széchenyi Kertben!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült