Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2010. Január 13. 07:21, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

A pisztoly is előkerült a pókerasztalnál

A pisztoly is előkerült a pókerasztalnál

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a három embert, akik a gyanú szerint késsel és pisztollyal fenyegetőzve követelték egyikük pókerveszteségének megtérítését a kártyaparti osztójától Székesfehérvárott – jelenti a Ha

A Fejér megyei város kapitányságától hétfő este kértek rendőri segítséget, miután egy férfit körbevett egy több tagú, fenyegető fellépésű társaság az egyik plázában, és pénzt követelnek tőle. Mint kiderült, a sértett és az őt fenyegető öt ember között anyagi sérelem miatt alakult ki nézeteltérés, a férfi ugyanis osztóként dolgozott egy olyan pókerversenyen, amin a fenyegető társaság egyik női tagja összesen húszmillió forintot vesztett el. A társaság úgy gondolta, hogy a férfi is közreműködött a nő megkárosításában, emiatt keresték fel azzal, hogy ötmillió forintot adjon át nekik. Követelésük nyomatékosítása végett gázpisztollyal, illetve késsel is megfenyegették a sértettet, de az időközben kiérkező rendőrök elfogták őket.

A ruházatátvizsgálás során a társaság tagjaitól előkerült egy kés, egy baseballütő, valamint egy Flóbert pisztoly, sőt egy rendőrjelvény is. Utóbbiról kiderült, nem hamisítvány, valódi azonosító; a férfi, akinél megtalálták, azt állította, hogy piacon vette. Az egyelőre vizsgálat tárgyát képezi, hogy a lefoglalt jelvény valójában honnan és hogyan kerülhetett az illetőhöz. Kiderült az is, hogy a pisztolyra a használójának nem volt tartási engedélye, ezért még vizsgálják, hogy a fegyver hogyan kerülhetett a férfihez.

A három férfit és két nőt az előállításukat követően önbíráskodás miatt hallgatták ki a fehérvári kapitányság nyomozói. Közülük egy 32 éves paksi és egy 35 éves dunaszekcsői férfi, valamint egy 48 éves szekszárdi nő gyanúsítottként, míg egy bonyhádi nő és egy németkéri férfi tanúként szerepel az ügyben.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 05. 14:34, szerda | Kék hírek

Unokázós csalókat fogtak el a rendőrök

A Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított az elkövetőkkel szemben.

2021. Május 05. 09:57, szerda | Kék hírek

80 millió token csalás – rendőrkézen a 27 éves férfi

Kriptovaluta csalással 80 millió tokent hozott létre egy férfi, a kibernyomozók eljárást indítottak vele szemben.

2021. Május 04. 12:06, kedd | Kék hírek

Apa és fia gyilkolhatott - VIDEÓ

A Pest megyei rendőrök őrizetbe vették azt az apát és fiát, akik a gyanú szerint megöltek egy férfit Dunavarsányban. Szóváltás fajult veréssé és késszúrásokká.

2021. Május 04. 08:00, kedd | Kék hírek

Rendőrökre támadó férfiakat ítéltek el Borsodban

A Szikszói Járásbíróság letöltendő szabadságvesztésre ítélte azt a férfit és három társát, aki tavaly márciusban az Encsi Rendőrkapitányság jogszerűen intézkedő rendőreire támadt