Városlista
2022. január 20, csütörtök - Sebestyén

Hírek

2010. Január 13. 07:21, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

A pisztoly is előkerült a pókerasztalnál

A pisztoly is előkerült a pókerasztalnál

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a három embert, akik a gyanú szerint késsel és pisztollyal fenyegetőzve követelték egyikük pókerveszteségének megtérítését a kártyaparti osztójától Székesfehérvárott – jelenti a Ha

A Fejér megyei város kapitányságától hétfő este kértek rendőri segítséget, miután egy férfit körbevett egy több tagú, fenyegető fellépésű társaság az egyik plázában, és pénzt követelnek tőle. Mint kiderült, a sértett és az őt fenyegető öt ember között anyagi sérelem miatt alakult ki nézeteltérés, a férfi ugyanis osztóként dolgozott egy olyan pókerversenyen, amin a fenyegető társaság egyik női tagja összesen húszmillió forintot vesztett el. A társaság úgy gondolta, hogy a férfi is közreműködött a nő megkárosításában, emiatt keresték fel azzal, hogy ötmillió forintot adjon át nekik. Követelésük nyomatékosítása végett gázpisztollyal, illetve késsel is megfenyegették a sértettet, de az időközben kiérkező rendőrök elfogták őket.

A ruházatátvizsgálás során a társaság tagjaitól előkerült egy kés, egy baseballütő, valamint egy Flóbert pisztoly, sőt egy rendőrjelvény is. Utóbbiról kiderült, nem hamisítvány, valódi azonosító; a férfi, akinél megtalálták, azt állította, hogy piacon vette. Az egyelőre vizsgálat tárgyát képezi, hogy a lefoglalt jelvény valójában honnan és hogyan kerülhetett az illetőhöz. Kiderült az is, hogy a pisztolyra a használójának nem volt tartási engedélye, ezért még vizsgálják, hogy a fegyver hogyan kerülhetett a férfihez.

A három férfit és két nőt az előállításukat követően önbíráskodás miatt hallgatták ki a fehérvári kapitányság nyomozói. Közülük egy 32 éves paksi és egy 35 éves dunaszekcsői férfi, valamint egy 48 éves szekszárdi nő gyanúsítottként, míg egy bonyhádi nő és egy németkéri férfi tanúként szerepel az ügyben.


Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 19. 16:05, szerda | Kék hírek

Óriási sebességgel hajtott be a körforgalomba egy autós

Felfüggesztett fogházbüntetést és járművezetéstől való eltiltást kért az ügyészség arra a férfira, aki tavaly csaknem 160 kilométerrel hajtott be egy balatonfőkajári körforgalomba, és emiatt balesetet szenvedett.

2022. Január 18. 08:00, kedd | Kék hírek

Emberölés áldozata lett egy december végén Budapesten eltűnt férfi

Gyilkosság áldozata lett egy 33 éves érdi férfi, akinek eltűnését édesapja január 5-én jelentette be; a tettes beismerő vallomást tett - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság főkapitány-helyettese hétfőn.

2022. Január 17. 15:04, hétfő | Kék hírek

Több mint hétszáz határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

Péntektől vasárnapig 773 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2022. Január 17. 08:55, hétfő | Kék hírek

Láncfűrész, karó és balta is erőkerült családi perpatvaron

A rendőrök a két család tagjai ellen eljárást indítottak.