Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2010. December 26. 10:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

A Rába Futómű Kft. ötéves terve: együttműködés a Marmon-Herringtonnal

A Rába Futómű Kft. ötéves terve: együttműködés a Marmon-Herringtonnal

5 évre szóló stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a győri Rába Futómű Kft. és a Marmon-Herrington. A felek hosszú távú növekedést támogató, piaci és termékfejlesztéshez kötődő stratégiai kezdeményezések bevezet

Az új megállapodás a speciális tehergépjármű, katonai, és nem közúti (off-road) futóművek piacán a kiegyensúlyozott és fenntartható növekedést támogatva fókuszált üzletfejlesztési terveket körvonalaz.

„A két társaság kooperációja tovább erősíti a Rába csoport pozícióját a speciális tehergépjármű szegmensben, és egybevág azzal a céllal, hogy fejlesztési és tesztelési kapacitásunkat és kompetenciáinkat a lehető legteljesebb mértékben kiaknázzuk"- emelte ki Pintér István a Rába Nyrt. vezérigazgatója.

A stratégiai célkitűzések és elképzelések megfogalmazásán túl a megállapodás a termék innováció, a vásárlói érték növelés és a piacvezető termék-megkülönböztetés területén megfogalmazott célok megvalósításának időtervét is meghatározza. Az 5 éves terv a két vállalat alapvető mérnöki, gyártási és pénzügyi erősségeire támaszkodva új termékek és szolgáltatások bevezetését irányozza elő, így a piacon már bizonyított, jelenleg alapvetően egyfokozatú és bolygókerékhajtású futóművekből álló közös termékportfolió tovább bővíthető.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 08. 09:12, vasárnap | Helyi

Bíró Attila visszatért, a vízilabda edző a GYVSE Uni-Győr női szakágvezetője

Visszatér Bíró Attila a vizilabdasportba.

2024. Szeptember 08. 08:14, vasárnap | Helyi

Indul az új évad a Vaskakasban

Négy új előadással készül a 2024/25-ös évadra a Vaskakas Bábszínház.

2024. Szeptember 08. 07:13, vasárnap | Helyi

Szobrot állítottak szülőfalujában a hősi halált halt győri szerzetesnővérről

Életnagyságú bronz szobrot állítottak Mária Sebalda nővér tiszteletére szülőfalujában Érsekvadkerten. A Győrben hősi halált halt ápoló így halála után 79 évvel később végre hazatért.

2024. Szeptember 07. 09:12, szombat | Helyi

Ingyenes workshop szülőknek: újraéleszteni is megtanítják őket

Allergiás reakció, újraélesztés, Heimlich-fogás – ezek azok a dolgok, amelyekről sokan hallottunk már, de a gyakorlatban nem biztos, hogy tudnánk is alkalmazni.