Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Július 03. 07:13, szombat | Helyi
Forrás: HírTV

A rabláshoz használt késsel a hasában találták meg a banditát

A rabláshoz használt késsel a hasában találták meg a banditát

Késsel fenyegetőzve rabolt ki egy benzinkutat egy fiatalember a Győr-Moson-Sopron megyei Beleden. A támadót, aki a benzinkutas autójával menekült el, egy búzatáblánál találták meg a ren

 

A rablás pénteken reggel történt a kisváros benzinkútján. A magát símaszkkal álcázó 23 éves helybeli férfi egy késsel fenyegette meg a benzinkutast. Elvette a kasszában találhat pénzt, s az alkalmazott autóját is, mellyel elmenekült. Egy autós, aki látta a rablást, a menekülő támadó után eredt, s végül az ő jelzései alapján találták meg a rendőrök a rablót. A férfi az elvett autót egy búzatábla szélén hagyta, ő maga a pedig egy tisztásig menekült. A rendőrök ott találtak rá vérző hassal. A rabláshoz használt késsel szúrta meg magát a rabló, de az még nem derült ki, hogy szándékosan tette ezt, vagy véletlenül. A férfit kórházba szállították, ahol folyamatosan őrzik, sérülése súlyos. Az ügyben rablás miatt indult eljárás.

 

HavariaPress

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.