Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. Július 27. 14:29, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

A rendőrgyilkost már nem először üldözték

A rendőrgyilkost már nem először üldözték

Nem a pénteki volt az első autós üldözése annak a férfinak, aki halálra gázolt egy rendőrt a fővárosban. 2009-ben az M5-ösön üldözték a rendőrök, és csak úgy tudták megállítani, hogy kilőtték kerekeit. Idén áprilisban Budapeste

Az RTL Híradó szerint legutóbb áprilisban állították elő a rendőrök Poór Zoltánt. A férfit akkor lopás miatt fogták el. A kapitányságon azonban törni-zúzni kezdett és megfenyegette a rendőröket. Az esetnek a Terézvárosi-Belvárosi Polgárőr Egylet egyik munkatársa is szemtanúja volt. Bartucz Zoltán az televíziónak azt mondta, hogy férfi nyugtatót követelt, ezért hívtak hozzá mentőt. Tört-zúzott a rendőrség épületében, egy tolmácsnőnek és a rendőrségen várakozó más, az ügyeiket intéző embereknek is nekitámadt. Akkor rendőri kísérettel vitték kórházba. A férfit visszavitték, majd másnap elhagyhatta a rendőrséget is, szemtanúk szerint akkor is a rendőröket fenyegette, hogy „megkeresi" őket.


A híradó úgy tudja, hogy 2009-ben, az M5-ös autópályán a péntekihez hasonló módon üldözték a rendőrök. Igazoltatni akarták, de ő gázt adott és megpróbált elmenekülni. Több autóval üldözték, végül csak úgy tudták megállítani, hogy kilőtték a kocsija kerekeit.


A nyomozók egyébként a pénteki eset kapcsán vizsgálják azt is, hogy férfi fogyasztott-e valamilyen kábítószert, vagy alkoholt. Ő vasárnap a bíróságon azt mondta, hogy csak alkoholt ivott. Az kereskedelmi televízió úgy tudja, hogy a férfi autójában a rendőrök kábítószert, feltehetően speedet találtak, a gyanúsítottól vért is vettek, a vizsgálatnak néhány nap múlva lesz eredménye.


(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.