Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2010. Április 07. 07:28, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

A rendőrség hallgat Daróczi Dávid haláláról

A rendőrség hallgat Daróczi Dávid haláláról

Teljes a hírzárlat a rendőrségen Daróczi Dávid halálával kapcsolatban. A BRFK sajtóügyeletén a StoryOnline érdeklődésére kifejtették, annál többet, mint amit szombat reggeli közleményükben is kiadtak, nem tudnak elmondani.

Eszerint: "2010. április 2-án késő este állampolgári bejelentés érkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányságra, mely szerint az Andrássy út egyik lakásban egy 37 éves férfi holttestét találták. A helyszíni szemle lefolytatása során bűncselekményre utaló adat, információ nem merült fel, a haláleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretén belül - szakértők bevonásával - vizsgálja."

A StoryOnline azonban nem hivatalos forrásból néhány plusz információra is szert tett. Állítólag Daróczi Dávidot halála előtt pszichiáter kezelte és a hírek szerint gyógyszert is szedett. Informátorunk szerint Liptai Claudia szerelme vélhetően biztosra akart menni, ugyanis gyógyszert is vett be a halála előtt, majd felakasztotta magát. Ugyanakkor úgy tudjuk, azok a pletykák, hogy Daróczi Dávid búcsúlevelet, vagy egyéb hasonló dolgot hagyott volna maga után, nem fedik a valóságot. A tragikus körülmények között elhunyt híresség családtagjai korábban cáfolták, hogy Daróczi Dávidot pszichiáter kezelte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.