Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. Október 16. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: Pedrofon Sajtó

A Rock and Roll család segít a bajban!

A Rock and Roll család segít a bajban!

A vörösiszap katasztrófa sok száz embert tett földönfutóvá, mindenüket elvesztették. S ami a legborzasztóbb: kilenc életet is követelt a tragédia. Elvis Chubby, azaz Pál Csaba rokonai Devecseren élnek. Az Elvis imitátor barátai segélyko

A hazai rock and roll zenészek és a köréjük csatlakozó rajongói illetve baráti kör mindig is összetartott, figyeltek egymásra, örömben és bajban is együtt voltak. Most sincs ez máshogy, hiszen első szóra igent mondtak, amikor meghallották: Pál Csaba családjának segítségre van szüksége.

Csabáról – vagy ahogy szakmai körökben ismerik, Elvis Chubby – érdemes tudni, hogy hazánk egyik legkiválóbb Elvis imitátora, aki 2007-ben versenyt is nyert. Profi előadó, a Király dalainak kiváló ismerője, s nem mellesleg igazi mókamester, profi dobos, nagyszerű barát.

Rokonait sem kerülte el a pusztító iszapár, s joggal aggódik, hogy mi is lesz most velük. Ám ahogy sokan, ő sincs egyedül, hiszen pályatársai, zenész kollégái és ismerősei összefogtak, s október 20-án egy jótékonysági Elvis Estet tartanak a Széchenyi Kertben. Ott, ahol a Pedrofon zenekar minden szerdán fergeteges rock and roll bulit tart. Így nem meglepő, hogy a szervezésben oroszlánrészt vállal Kosztolicz „Pedró” Péter, a Pedrofon zenekar vezetője.

– Ahogy meghallottam mi történt, rögtön tudtam, hogy a saját eszközeinkkel segítenünk kell a tragédia elszenvedőinek. Ráadásul jó barátunk és kedves kollegánk, Pál Csaba rokonsága is érintett a katasztrófában. Elvis by Fly és Kurucz „Tibu” Tibor barátom ötlötte ki, hogy szervezzünk egy jótékony Elvis Estet, ahol a teljes bevételt Csaba családjának adnánk át. Örömmel látom, hogy ahogy a jóban, a rosszban is számíthatunk egymásra a rock and roll körökön belül, hiszen akiket hívtam, mind igent mondtak, s ez roppant jó érzéssel tölt el. – mondta el Pedró.

A felkért művészek névsora pedig sokkal hosszabb annál, hogy mindenkit felsoroljunk, ráadásul folyamatosan növekszik még azok száma, akik szívügyüknek tekintik, hogy segítsenek Elvis Chubby rokonain. Néhány név kedvcsinálónak: a Pedrofon, Elvis by Fly és Tibu, valamit a RollSkate Boogie tagjai, Danis Zoltán, Cactus, Jerry Lee Bence és Neon mindenkit szeretettel vár és hív, hogy október 20-án, este 8 órakor a belépőjegy megváltásával most ne csak egy nagyszerű buli, hanem egy jótékonysági akció részesei legyenek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült