Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Június 13. 14:33, vasárnap | Kék hírek
Forrás: FH

A ruhaszárítóról is marihuána csüngött

A ruhaszárítóról is marihuána csüngött

Kétmillió forint értékű kábítószerre bukkantak a vámosok egy sopronkövesdi családi házban csütörtökön. A VPOP szakemberei adósság miatt érkeztek a fiatal pár otthonába, ahol még a ruhaszárítón is kábítószer lógott. A gyanúsí

50 tő marihuánát, 120 növényi palántát, 250 gramm növényi száradékot és 112 gramm hallucinogén gombát találtak a rendőrök csütörtökön egy sopronkövesdi családi házban. A kábítószer piaci értéke meghaladja a kétmillió forintot.

Kuntzné Kékesi Éva a Soproni Rendőrkapitánysás szóvivője pénteken elmondta: a VPOP munkatársai mentek el a családi házba az ott élő fiatal pár 80 milliós adóssága miatt, ekkor bukkantak a marihuánaültetvényre és értesítették a rendőrséget.


A rendőrök azonnal őrizetbe vették a házban lévő 35 éves nőt, akinek 25 éves élettársa is még aznap jelentkezett a rendőrségen. A nő büntetlen előéletű, a férfi ellen azonban korábban már indult büntetőeljárás kábítószerrel való visszaélés miatt.

A pár kihallgatása során azzal védekezett, hogy kizárólag saját fogyasztásra termelték a kábítószert és azt nem árusították. A gyanúsítottak ellen kábítószerrel való visszaélés bűntette miatt indul eljárás.

Független Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.