Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Április 28. 07:45, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

A Stones gitárosa a Beatlestől lopott

A Stones gitárosa a Beatlestől lopott

A Rolling Stones, mostanában főleg alkohol és nőügyeiről híres gitárosa, Ronnie Wood a Beatles-től lopta első gitártémáit.

Wood, aki 1976-ban csatlakozott Jaggerékhez, elmondta: jó néhány ötletét a legendás gombafejűektől kölcsönözte. A Beatles-nek már saját rádióműsora volt, amikor Wood első zenekarában, a The Birds nevű bandában kezdett játszani.


"Saját rádióműsoruk volt. Úgy viselkedtek a stúdióban, mint egy rakás óvodás kölyök, kiabáltak és ordibáltak. Minden héten hallgattam őket, és lenyúltam néhány riffet" - mondta Wood.

 


Persze tanítványból hamar mester lett, ugyanis néhány évvel később már Wood lett a fiatalok példaképe. Közülük az egyik, a Guns 'n Roses sztárja, Slash volt, akit Wood maga tanított.


"Slash szinte bármit azonnal megtanult, amit mutattam neki. Mostanában is sokat dolgozunk együtt. Nagyon jó fej, könnyen megy vele a játék, csak úgy, mint amikor Womack-kal, vagy Keith Richards-szal játszok. Slash nagyon tehetséges, a szóló bandámban is játszott, és az új albumomon is nyomja" - áradozott a Stones gitárosa.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.