Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Január 09. 07:36, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

A vadászpuska vetett véget a kocsmai verekedésnek

A vadászpuska vetett véget a kocsmai verekedésnek

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint könnyű testi sértés miatt hallgattak ki egy férfit, aki egy vadászpuskával zárt le egy kocsmai verekedést Kocsolán.

Engedély nélkül tartott vadászpuskával fejezett be egy kocsmai verekedést egy kocsolai férfi. A 33 éves férfi január 2-án este egy középkorú embert bántalmazott, ám amikor a többi vendég a sértett védelmére kelt, elhagyta a helyszínt. Nem sokkal később visszatért egy vadászpuskával és annak tusával fejbe verte ugyanazt az embert, akit korábban is megtámadott.

A sértett az ütéstől elesett, az előzetes orvosi vizsgálatok alapján 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Azonban igazságügyi orvos szakértő bevonásával a súlyos testi sértés kísérletének lehetőségét is vizsgálni kell, hiszen az elkövetés eszköze és a bántalmazás módja alkalmas súlyosabb sérülés okozására. A nyomozás során, a házkutatások alkalmával egy engedély nélkül tartott vadászpuskát, valamint közel 100 darab lőszert foglaltak le a rendőrök. A férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint könnyű testi sértés vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését részben elismerte, azonban nem kívánt tettére magyarázatot adni.

(teol.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után