Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Február 02. 17:30, kedd | Helyi
Forrás: Vasaló-Varázs Futárszolgálat

A Vasaló-Varázs Futárszolgálat kényelmesebbé teszi az életét!

A Vasaló-Varázs Futárszolgálat kényelmesebbé teszi az életét!

Budapest és több vidéki nagyváros után Győrben is elindult egy új szolgáltatás, amely megkönnyíti a mindennapjainkat. Az újonnan alakult vállalkozás profilja a háztól-ház

Fárasztó házimunka? Na ne, már megint!

Már órák óta görnyedek a vasalódeszka fölött, miközben megfájdult a hátam, elzsibbadt a lábam és még mindig van öt gyűrött ing, amit a végére hagytam, mert azokat utálom vasalni. Pedig milyen jó lenne most a kedvenc filmemet megnézni, kicsit ledőlni a kanapén, egyet szunyókálni, vagy elmenni egy fitnesz terembe, vagy csak a barátaimmal találkozni! Arról már nem is szólva, hogy a héten be kell fejeznem egy fontos munkát, és a gyerekek is nyűgösek, játszani kellene velük. Ez csak álom marad? Vagy mégsem?

Több szabadidőt!

nnek is sok idejét rabolja el a vasalás? Sokallja a házimunkára fordított időt és energiát?
A vasalásra szánt heti több órát töltsék kellemesebben! A szolgáltatás igénybevételével átvállalják ezt a fárasztó és időigényes házimunkát, így nök többet foglalkozhatnak egymással, szeretteikkel! Míg a Vasaló-Varázs kivasalja a ruhákat, nök pihenhetnek, sportolhatnak, szórakozhatnak, vagy akár dolgozhatnak.

A Vasaló-Varázs Futárszolgálat kivasal n helyett!

A telefonon egyeztetett időpontban a futár megérkezik nhöz, leméri ruháit és ad egy átvételi elismervényt. A gyűrött ruhákat tiszta és füstmentes környezetben vasalják ki, és védőfóliával letakarva, műanyag ládában vagy vállfán kerülnek visszaszállításra.

Ha elege van a vasalásból:

Vasaló-Varázs Futárszolgálat
Győr
+36/30-589-1346

www.vasalovarazs.hu



Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.