Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. November 04. 14:17, csütörtök | Belföld
Forrás: HírTV

A világ legrangosabb fesztiválján nyert a Cozma-film

A világ legrangosabb fesztiválján nyert a Cozma-film

A világ legrangosabb sportfilmfesztiválján nyert díjat a Marian Cozma meggyilkolásáról készült film. A „Szíven szúrt ország” című alkotás az egyetlen magyar és az egyetlen kézilabda témában készült alkotás 44 ország 150 filmje k

A Sportfilmek és Televíziós Műsorok Nemzetközi Szervezete által megrendezett filmes seregszemle 2010-ben 5 kontinens 14 országában megrendezett előválogatón értékelte a világ 103 országából érkező filmeket, melyek közül hét külön kategóriában választott alkotásokat. Az Olaszországi Milánóban megrendezett 28. Federation Internationale Cinema Television Sportifs (FICTS) seregszemlének döntőjében amerikai, izraeli, angol, olasz, orosz, kínai, cseh, portugál és magyar filmek versengtek egymással a csapatsportokkal kapcsolatban készült filmjeikkel.

Az MKB Veszprém kézilabdacsapat román válogatott játékosának és további két csapattársának tragédiáját bemutató filmet Kálomista Gábor rendezte. A rendezvényen a vágó/rendező, Csillag Manó képviselte az alkotást, aki a fesztivál meghívására vett részt az eseményen.

(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.