Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2011. Március 03. 14:45, csütörtök | Sport
Forrás: HírTV

A világelső életéért küzdenek

A világelső életéért küzdenek

Életmentő műtétet hajtottak végre Serena Williams korábbi világranglista első, tizenháromszoros Grand Slam győztes teniszezőn, vérrögöt távolítottak el a tüdejéből. A 29 éves teniszsztár ügynöke, Nicole Chabot az amerikai People mag

Az ügynök szerint a tüdőembólia akkor történt, amikor Williams visszatért Los Angelesbe New Yorkból, ahol orvosi konzultáción volt lábsérülésével kapcsolatban. A sportoló tavaly júliusi wimbledoni győzelme óta nem versenyzett, mert egy étteremben egy üvegdarabbal megsebesítette jobb lábfejét és kétszer is meg kellett műteni. Legfrissebb, szerdai Twitter-üzenetében Serena Williams csak annyit írt: „kemény nap”.

Williams minden idők hatodik legsikeresebb női teniszversenyzője, háromszor nyerte meg az amerikai nyílt teniszbajnokságot, négyszer győzött Wimbledonban, ötször az ausztrál és egyszer a francia Grand Slam versenyen. Eddig 123 hétig vezette a világranglistát, mielőtt tavaly októberben Caroline Wozniacki letaszította onnan. Serena nővérével, Venus Williamsszel párosban is többször nyert Grand Slam versenyt. (da)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 08:14, péntek | Sport

Meteorológiai szolgálat: az időmérőn lehet egy kis eső, a futamon száraz idő várható

Nem kizárt, hogy a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérőjén lesz egy kevés eső, de a vasárnapi futam idejére száraz, meleg idő várható a Hungaroringen - közölte a HungaroMet Zrt. csütörtökön az MTI megkeresésére.

2024. Július 19. 08:09, péntek | Sport

El-selejtező - Idegenbeli győzelme ellenére búcsúzott a Paks

A MPaksi FC 2-0-ra nyert a román Corvinul Huneodara vendégeként a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának csütörtöki visszavágóján, de 4-2-es összesítéssel búcsúzott a sorozattól és a Konferencia-ligában folytatja szerepl

2024. Július 19. 08:09, péntek | Sport

Kékszalag - Az MLS Raiffeisen Fifty-Fifty nyerte az 56. tókerülő versenyt

A címvédő Józsa Márton kormányozta MLS Raiffeisen Fifty-Fifty ért elsőként célba az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon csütörtökön Balatonfüreden.

2024. Július 18. 07:47, csütörtök | Sport

Magyar Nagydíj - Herendi sisakban versenyez Norris a Hungaroringen

Lando Norris teljesen egyedi, Herendi sisakban versenyez majd a hétvégén sorra kerülő 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjon.