Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Március 24. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: NapiászOnline

A villalakók vitaminokhoz is hozzájutnak

A villalakók vitaminokhoz is hozzájutnak

Az elmúlt napon lázasan esett ágynak Alekosz és Jerzy, pedig a villalakók vitaminokhoz, szükség esetén pedig gyógyszerhez is hozzájuthatnak.

Az utóbbi napokban több villalakó is gyengeségre, kimerültségre panaszkodott, Alekosz pedig lázasan esett ágynak. Persze a kedves tévénézőben jogosan merül fel a kérdés, hogy miért pont a katonai hét alatt gyengélkednek a játékosok, amikor a villában 24 órás orvosi felügyelet van és vitaminokhoz is könnyedén hozzájutnak. Dobsi Adrienn, a Való Világ sajtófőnöke elmondta a NapiászOnline-nak, hogy jelen pillanatban Alekosz és Jerzy gyengélkedik, és ha szükséges természetesen azonnal orvoshoz viszik őket. „Napi 24 órás orvosi felügyelet van a villában, tehát folyamatosan nyomon követjük a villalakók egészségi állapotát. Található bent egy egészségügyi doboz, amiben vitaminok is vannak, de ha valakinek egyéb gyógyszerekre is szüksége van, akkor azt megkapja.”

A Való Világ 4 történetében több esetben is előfordult már, hogy egy játékost orvoshoz kellett vinni. Gigi először csak rosszul lett, hasfájásra panaszkodott, a villa orvosa pedig vakbélgyanúval azonnal kórházba küldte. Később kiderült, nincs komoly baja a lánynak. Testvére, Béci is nem sokkal húga után kórházba került, hiszen a szkanderverseny közben meghúzta a karját, ami a gokartverseny után csak egyre jobban fájt a fiúnak. Korábban Szandikát és Zsófit is kivitték orvoshoz, velük egy fogorvost kellett felkeresni.

A legkomolyabb egészségügyi probléma azonban akkor merült föl, amikor Laci lumbágója kiújult a villában. Elmondása szerint a fájdalmat már napok óta érezte, de maga sem gondolta volna, hogy sürgős kórházi ellátás lesz a vége hátfájásának. Az akkori hírek szerint akár az is megtörténhetett volna, hogy Lacinak sebészek kése alá kell feküdnie, ami miatt a játék feladására kényszerülhetett volna. Néhány erős fájdalomcsillapító injekció után azonban enyhült Laci szenvedése, azóta pedig folyamatosan szemmel tartják őt, és több alkalommal kúrát is kapott.

Mindezek ellenére a műsor készítői úgy gondolták, hogy továbbra sem kímélik a villalakókat, hiszen az eddigi talán legnehezebb, katonai hét elé néznek, amikor is kiképzőtisztek parancsait kell végrehajtaniuk. A játékosok szerint nem csak fizikailag, de lelkileg is megterhelő a katonák jelenléte, hiszen többen is nehezen tűrik a személyes tárgyaik nélkülözését és az állandó parancsolgatást, aminek gyakran hangot is adnak. „A kiképzőtisztek tiszteletben tartják azt, ha valaki gyengélkedik, megkérdezik az illetőtől, hogy tudja-e vállalni a feladatokat. Eddig ezzel még nem volt probléma, hiszen annak ellenére, hogy Alekosz valóban gyengélkedett, önként kivette a részét a feladatokból. Lacinak szerencsére már semmi baja sincs, de ha szól, hogy fáj a háta, akkor természetesen könnyített feladatokat kap .” – nyilatkozta portálunknak Dobsi Adrienn.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.