Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. Július 04. 07:29, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

A Zagyvába ugrott egy fiatal szőke nő

A Zagyvába ugrott egy fiatal szőke nő

A lakosság segítségét is várja a rendőrség annak a nőnek a felkutatásához, aki szombatra virradóra ugrott a Zagyvába Szolnoknál.



A rendőrség ügyeletére szombat hajnalban jelentette be egy fiatalember, hogy egy óra körül egy fiatal szőke nőt látott vízbe ugrani Szolnokon, a Várkonyi térnél lévő Zagyva-hídról. A bejelentő elmondása szerint a nő előtte sétált, majd hirtelen a korláthoz lépett és beugrott a vízbe. A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre siettek, és az Életjel mentőkutyás csoport munkatársaival együtt megkezdték a keresést, ami azonban ez idáig nem vezetett eredményre.


A folyóba ugrott nő 170-180 cm magas, vállig érő szőke hajú, vékony testalkatú; fehér, rövid ujjú felsőt és világos színű nadrágot viselt. A rendőrség kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az esettel kapcsolatban, tegyen bejelentést a 107 vagy 112-es számok valamelyikén. Kérik azt is, ha a vízbe esett nőnek sikerült partra jutnia, és a leírás alapján magára ismer, ugyancsak jelentkezzen a rendőrségen, személyesen vagy a hatóság telefonos elérhetőségein.


HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.