Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Február 18. 06:45, hétfő | Belföld

ABBA koncertre vettek jegyet, de magyar énekeseket kaptak helyette

ABBA koncertre vettek jegyet, de magyar énekeseket kaptak helyette

Érdemes figyelmesen elolvasni a plakátokat. 37 éve oszlott fel az együttes, tán ezért sem ment Pécsre.

Egy házaspár jegyet vett a pécsi Kodály Központban az évi rendszerességgel megrendezett Pannon Filharmonikusok koncertre, de azt hitték, hogy az 1982-ben gyakorlatilag feloszlott, legalább 400 millió lemezt eladott ABBA lép fel, nem pedig magyar művészek, akik ABBA-slágereket adnak elő.

„A péntek délutáni ABBA SHOW szünetében egy házaspár magából kikelve reklamált, hogy ők az ABBA zenekar koncertjére vettek jegyet és nem öt ismeretlen énekesre meg egy nagyzenekarra (Pécs, Kodály Központ, Polyák, Malek, Náray, Magyar Bálint, Kocsis Tibó és a Pannon Filharmonikusok.)” – írta ki oldalára Náray Erika színésznő-énekesnő.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.