Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2013. Szeptember 27. 14:00, péntek | Helyi
Forrás: infoGyőr

Ablak, ajtó cseréje Győrben

Ablak, ajtó cseréje Győrben

Közeleg a fűtésszezon, így aktuálissá válik a kérdés Győrben is, mennyire befolyásolja fűtésköltségeinket az ajtók, ablakok minősége? Mennyi energia veszik el ezeken a pontokon?

Az energiatakarékosság egyre fontosabb téma, és egyre nagyobb hangsúlyt kap a családok, háztartások életében. Az energiahordozók, legyen az fa, szén vagy gáz, árai emelkedtek az elmúlt évek alatt, így sokan egyre jobban odafigyelnek a fűtésszámlán való spórolásra. Ez több dologból tevődik össze, egyik a nyílászárók, ablakok, ajtók cseréje, egy modernebb, jobban szigetelő változatra.

Ablak, ajtó cseréje Győrben, a jobb hőszigetelés érdekében.

Energiatakarékosság szempontjából a nyílászárók, ablakok és ajtók egy épület legsebezhetőbb pontjai. Az energiaveszteség közel egyharmadát, 30% -át adják. Győrben és környékén, nyilászárókkal, ablakokkal és ajtókkal többek között az Ablak Doktor Kft. foglalkozik. Náluk érdeklődtünk, mit lehet tenni ha valaki hosszútávon is spórolni szeretne fűtésszámláján, de a családi otthon melegét is megtartaná.

Ablakcsere Győrben a jobb hőszigetelés érdekében.

Kézenfekvő, és a fenti sorokból adódik, hogy a régi nyílászárók cseréje óriási mértékben befolyásolja kedvező irányba az épület energiatakarékosságát. Az Ablak Doktor Kft. szakemberei Győrben és környékén közel 30 éve foglalkozik ablakokkal és ajtókkal, így a több évtizedes szakmai tapasztalatok alapján, bátran kijelenthetik, a fűtésszámlán, számszerűen meglátszik már az első hónap alkalmával, hogy jobb minőségű, jobban szigetelő ablakok, ajtók kerültek az épületre.

Akik most gondolkoznak nyílászárócserén, azok számára fontos tudni, mi is ennek a folyamatnak a menete és ez nagyjából mennyi időt vesz igénybe, így akár már az idei fűtésszezon, első "keményebb" hónapjában érezhetik a lecserélt ablakok kedvező hatását.


Ablak, ajtó Győrben - Ablak Doktor Kft.

Első lépésként a tulajdonos, telefonon vagy emailben jelzi az ablakok méretét, ez egy előzetes ajánlathoz szükséges, így nem kell miliméter pontosnak lenni, csupán arra szolgál, hogy Győrben és környékén, az Ablak Doktor Kft. szakemberei egy előzetes képet festhessenek a tulajdonos számára, mennyi ideig tart és milyen költséggek járt az adott nyílászárók cseréje.

Ajtó, ablak cseréjének ajánlatkészítése Győrben.

Az elkészített előzetes ajánlatot, második lépésben a tulajdonos megnézi, majd amennyiben elfogadja, harmadik lépésként az Ablak Doktor Kft. szakemberei egy helyszíni felmérést végeznek a nyílászárókról, ahol pontosítják az ajánlatot, pontos méréseket végeznek. Az elfogadott végleges ajánlat a negyedik lépés. Az első négy lépés, maximum egy hetet vesz igánybe.

A Győrben megrendelt ablak gyártása.

A leadott megrendelést követően három, maximum négy héten belül megérkeznek a méretre legyártott ablakok, nyílászárók. Az Ablak Doktor Kft. több éve együttműködik a beszerelő, beépítő szakembergárdával, akik egy két nap alatt elvégzik a munkát. Tehát az egész nyílászárócsere folyamat négy, maximum öt hét alatt lezajlik. Így akik most döntenek csere mellett, az idei fűtésszezon idején már érezhetik az energiamegtakarítást.

Végezetül néhány tanács a Győrben és környékén 30 éve ablakokkal és ajtókkal foglalkozó Ablak Doktor Kft. szakembereitől, hogy ablakaink minősége az évek folyamán is megmaradjon:

  • Az ablakokat az olajozópontokon évente érdemes megolajozni, átolajozni
  • A gumi részeket szintén évente átkenni szilikonnal, glicerinnel, a gumi tartósságának megőrzése érdekében, ezáltal biztosítva a megfelelő szigetelést
  • A fa ablakok, úgyan úgy igényelnek szellőztetést, a köztudattal ellentétben, ezek cseppet sem szellőznek jobban mint műanyag változataik, így a szoba párásodásának elkerülése érdekében, ajánlott a rendszeres szellőztetés.

Győrben nyílászárók, ablakok, ajtók cseréjével kapcsolatban, a 30 éve ezen a területen dolgozó és magas szakmai tapasztalattal rendelkező Ablak Doktor Kft.szakemberei várják a leendő új ablaktulajdonosokat.

Ablak Doktor Kft
Cím: 9024 Győr, Kálvária u. 32.
Telefon: 96/517-082
Mobil: 36-30/740-4116
Fax: 96/517-082
E-mail: ablakdoktor@t-online.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 09:15, hétfő | Helyi

Világranglista: a legjobbak közé került a győri egyetem

A lista készítői egyebek mellett vizsgálták a publikációk idézettségét és a kutatásból származó bevételeket.

2024. Május 20. 08:15, hétfő | Helyi

Ezért érdemes a hazai földiepret választani

Már kapható a friss magyar földieper. A híradónk által megkérdezett termelő elmondta, jobb lett a termés, mint tavaly, és a minőségére sem lehet panasz.

2024. Május 20. 07:10, hétfő | Helyi

Ennél bájosabbat ma már nem fog látni! – Nyolc fiókát nevel a hattyúpár az adyvárosi 2-es tónál

Nézze meg a fotókat a családról és olvassa el, miért NE etesse őket!

2024. Május 19. 09:16, vasárnap | Helyi

Kulcslyuk műtéthez kapott pénzt a győri kórház helyi vadászoktól

Megyei vadászok a győri kórház gyermekosztályának 1 200 000 forint értékű segítséget „vadásztak össze”.