Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2018. Június 11. 11:00, hétfő | Bulvár

Ábrahám Edit, a Barátok közt Berényi Klaudiája esküvőre készül

Ábrahám Edit, a Barátok közt Berényi Klaudiája esküvőre készül

Ábrahám Edit már a tavalyi Nagy Duettben is megmutatta, hogy milyen jó formában van, de fia esküvőjére készülve igyekszik a maximumot kihozni magából.

A színésznő a Blikknek árulta el, hogy hamarosan megnősül a fia, a nagy napra pedig már jó ideje készül.

"Nagyon örülök Péter boldogságának, várom az esküvőjüket. Egy anya számára nincs annál nagyobb öröm, mint amikor a gyereke megtalálja élete párját. A legfontosabb, hogy ők jól érezzék magukat a nagy napon, de fontos az is, hogy én jól nézzek ki. Bár alapvetően mindig ügyelek a külsőmre, most az esküvő miatt szerettem volna néhány kilót leadni." - mesélte a lapnak.

Mint mesélte, nagyon figyel a táplálkozásra, kevés szénhidrátot eszik, rendszeresen sportol, mellette pedig az elektrolipolízis kezelést is kipróbálta - így több kilót is sikeresen leadott az elmúlt időszakban. "Először ijesztőnek tűnt, mert nagy tűket szúrtak a hasamba és a combomba, ugyanis célzottan innen szerettem volna fogyni. A tűkbe áramot vezetnek, ami stimulálja az érintett részt. Egy hónap után több mint két kiló ment le." - árulta el.

Forrás: origo.hu

Kép: Bársony Bence

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).