Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Augusztus 22. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Ádok Zolit baleset érte

Ádok Zolit baleset érte

A Madách Színház musicalszínésze néhány napja eltörte a lábát. Bár egy ilyen baleset soha nem tud jókor történni, ez most mégis a legrosszabbkor következett be.

 
"Pár héten belül lesz a Jézus Krisztus Szuperszár című musical bemutatója, amelyben Herodes szerepét játszom. Ez a karakter sokat táncol, és lassan kezdődnek a próbák" - mondta Zoli, aki  gipsszel a lábán sem pihen.
 
 
Bár táncolni most nem tud a próbákon, ágyban feküdni még törött lábbal sem képes.
 

"Nem fogom fel tragédiaként a dolgot. Örökmozgó vagyok, nem tudnék egyhelyben feküdni és sajnálni magam. Kicsit ugyan korlátoz a mankó, vezetni például nem tudok, de szerencsére nagyon jó barátaim vannak, akik egymást váltva fuvaroznak, ha dolgom van, márpedig az most akad bőven, hiszen zajlanak az új albumom stúdiómunkái. Tehát az élet nem áll meg, hogy stílusos legyek, 'The show must go on' - mondta nevetve Zoli.
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült