Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2010. November 22. 14:55, hétfő | Helyi
Forrás: Oxygen Media

Adományokat gyűjtöttek a Színháznak

Adományokat gyűjtöttek a Színháznak

„A tizedes meg a többiek" premier előtti főpróbáját nézték meg a Kereskedelmi és Iparkamara munkatársai és érdeklődő tagjai. Céljuk az volt, hogy adománygyűjtéssel segítsék a Győri Nemzeti Színházért Kisfaludy Alapítványt.

Dinnyés Előd kamarai titkár köszöntőjében elmondta: az ilyen rendezvények célja az, hogy még jobban összekapcsolja a művészetet és az üzleti életet. Az adományokat a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi- és Iparkamara hivatalos keretek között fogja átnyújtani az alapítvány kuratóriumának.

Az érdeklődőket a Győri Nemzeti Színház csillárszintjén egy kiállítás is várta, ahol Götz Béla díszlettervező és Gloria von Berg jelmeztervező munkáit tekinthették meg. A kamara vendégeit az előadás szünetében egy pohár pezsgővel köszöntötte Nagy Viktor igazgató.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 07. 09:12, szombat | Helyi

Ingyenes workshop szülőknek: újraéleszteni is megtanítják őket

Allergiás reakció, újraélesztés, Heimlich-fogás – ezek azok a dolgok, amelyekről sokan hallottunk már, de a gyakorlatban nem biztos, hogy tudnánk is alkalmazni.

2024. Szeptember 07. 08:14, szombat | Helyi

Kétszáz kiállító az idei Gazdanapokon

Közel 200 kiállítóval várják szombatig a látogatókat a 37. Bábolnai Gazdanapokon.

2024. Szeptember 07. 07:11, szombat | Helyi

Őszi nyitvatartás a pannonhalmi főapátságban

A turistafőszezon lezárultával a pannonhalmi főapátság nyitvatartása is őszi üzemmódra állt át, amely lényegében a tavaszinak felel meg. A legfontosabb, hogy hétfőn ne akarjuk látogatni a monostort!

2024. Szeptember 06. 09:13, péntek | Helyi

Katonás rend a női kéziseknél (VIDEÓ)

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.