Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Április 24. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Adósságot örökölt Daróczi édesapja

Adósságot örökölt Daróczi édesapja

Nem csak lelki, anyagi problémák súlya is nehezedik Choli Daróczi Józsefre. A volt kormányszóvivő a Blikk értesülései szerint több millió forinttal tartozik barátainak, amit most gyászoló édesapjának kell visszafizetnie. A törvény szer

Choli bácsi és Terry Black azt állítják, Daróczinak novemberben még volt 30 millió forintja, amelyből Terry Thököly úti lakását készült megvenni. (Egyes információk szerint ez képtelenség, azt állítják, hogy a sokat emlegetett lakás önkormányzati tulajdonban van).

Az egykori transzvesztita művész a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában azt állította, Daróczi csak azért nem fizette ki a vételárat, mert pénzét kölcsönadta egy barátjának. Azt beszélik, hogy éppen emiatt, az át nem gondolt kölcsön miatt adósodott el ő maga is. A jogász szerint, most ez az adósság az egyenes ági örököst, az édesapát terheli, aki természetesen lemondhat az örökségről, így az adósság sem száll rá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.