Városlista
2023. október 1, vasárnap - Malvin

Hírek

2014. Július 24. 09:50, csütörtök | Bulvár
Forrás: Red Lemon Media

Agybajt kapnak a magyarok az Agymenők sztárjától, Barney-val viszont randiznának

Agybajt kapnak a magyarok az Agymenők sztárjától, Barney-val viszont randiznának

Agybajt kapnak a magyarok az Agymenők sztárjától. Barney-val ellenben szívesen randiznánk – felmérés készült a sorozatkarakterekről.

Elkészült Magyarország nagy vígjátéksorozat-tesztje. A Comedy Central saját felmérésében arra kereste a választ, hogyan viszonyulnak a hazai nézők a legismertebb szitkom karakterekhez. Kiderült, hogy a magyarok Sheldon Coopert, az Agymenők főszereplőjét tartják a legidegesítőbbnek, míg az Így jártam anyátokkal Barney-jával szívesen lógnának, sőt zokszó nélkül mennének vele randira, hiába a legendás Cseltár.

A magyar humorcsatorna kérdőívét több mint 3000 fő töltötte ki - az Így neveld a faterod, a Ne bízz a ribiben!, az Agymenők, a Family Guy és a többi neves szitkom karakterei vetélkedtek a nézők kegyeiért. Meglepő, hogy az egyik legsikeresebb sorozat húzóarca, Sheldon Cooper a válaszadók 32%-át kifejezetten irritálja. Bobnak, a hamburgeresnek is hiába van impozáns kefebajsza, 27%-kal ő lett a második legidegesítőbb. A hirtelen kultikussá vált anti-James Bond, vagyis Archer a harmadik helyen végzett, mert hiába a féktelen fegyvermániája és alkoholizálása, a Comedy Central nézői szemében ő egy öltönyös csecsemő, aki az anyjától is berezel.

Kiderült az is, hogy a magyar szitkom rajongók kivel és mivel töltenék szabadidejüket. A válaszolók fele Barney Stinsonnal menne el lézerharcolni, Stewie-val, a Family Guy világuralomra törő csecsemőjével a 3000 kitöltő közül 510 ugrana el egy kis időutazásra. Édesapja, Peter Griffin sem maradhatott ki a szórásból, 14% vele töltené az időt, no és a sört. A kitöltők nem törték magukat, hogy Rajesh Koothrappalival az oldalukon indulhassanak szoknyavadászatra, sőt, a Ted Mosby vezette épülettörténeti séta sem volt túl megnyerő.

A rajongók vonzódására is kíváncsi volt a Comedy Central. Hogy kivel randizna a kedves rajongó? Magas fölényben, a kitöltők több mint egyharmada Penny-t, az Agymenők szőkéjét vinnék táncba, ahogy Barney-t is sokan, szám szerint 870 kitöltő gyűrné maga alá. A People magazin top 50 szexi pasija közé sorolt James Van Der Beek, a Ne bízz a ribiben! sztárja csak 7%-ot kapott magyar rajongóktól.

A viselhetetlen Sheldon Cooper, a közönségkedvenc Barney Stinson és a szuper szőke, de annál szexibb Penny kalandjait a Comedy Centralon futó sorozatokban követheti nyomon. Le ne maradjon!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb

2023. Szeptember 26. 06:00, kedd | Bulvár

ELTE-kutatás: a rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni

A rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni, ha problémákkal szembesülnek, mint közepes orrhosszú társaik - állapították meg legújabb vizsgálatuk alapján az ELTE Természettudományi Kar munkatársai.