Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Június 29. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Agyonlőtték a drog-rajongó énekest

Agyonlőtték a drog-rajongó énekest

Egy drogkereskedő banda bérgyilkosai különös hidegvérrel kivégezték Mexikó egyik legbotrányosabb zenészét.

Újabb áldozatot követelt a mexikói zenei világ botrány stílusa, a narcocorridos. A drogélvezetről és a dílerekről szóló balladák nagy mesterét, Sergio Vegát bérgyilkosok végezték ki. Az énekes éppen egy rádióinterjúról tartott haza, ahol azt cáfolta, hogy megölték volna, mikor egy kisbusz melléhajtott, és közvetlen közelről harminc lövést adtak le a kocsijára. Sergiót több golyó is fejen, illetve mellkason találta, és pillanatok alatt meghalt. Utasai is súlyos sérüléseket szenvedtek, részben a fegyvertől, részben pedig az ütközéstől, amit az irányítatlan kocsijuk okozott.

ú

A negyven esztendős Vega legalább a hetedik zenész az elmúlt három évben, akit valamelyik drogbanda végzett ki a dalszövegeik miatt. Persze ezek a művészek általában nemcsak szerzeményeikkel, hanem pénzzel is támogatják a kábítószer kereskedőket, így a riválisok között érthetően sok az ellenségük.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült