Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2011. Április 21. 07:33, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Agyonverte az idős nőt, majd baltát vágott a rendőrautóba

Agyonverte az idős nőt, majd baltát vágott a rendőrautóba

Brutális gyilkosság történt szerdán a Nógrád megyei Dejtáron. Egy férfi támadt egy családra: egy idős nőt agyonvert, két embert megsebesített. A kiérkező rendőrök csak erősítéssel tudták megfékezni a gyilkost.

Szerdán délután történt az eset a nógrádi község egyik családi házában. A 43 éves férfi a szomszédban élő családra támadt rá. Egy 71 éves asszonyt olyan súlyosan bántalmazott, hogy az áldozat a helyszínen életét vesztette. Egy 59 éves férfit és egy 96 éves nőt is megvert, előbbi súlyosan, az idős asszony könnyebben megsérült.

A rendőröket a család egyik tagja értesítette a történtekről. A helyszínre érkezett járőrök nem bírtak a brutális férfival, aki baltával támadt rájuk. A rendőröknek nem esett baja, de a járőrkocsit összetörte az őrjöngő férfi. A járőrök erősítést kértek, így végül sikerült megfékezni a támadót.

A férfit őrizetbe vették, ellene a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés, hivatalos személy elleni erőszak és más bűncselekmények miatt indított eljárást. (rá)

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.