Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2011. Április 08. 07:29, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Agyonverte élettársát, majd magára gyújtotta a házat

Agyonverte élettársát, majd magára gyújtotta a házat

Egy nő holttestét, egy súlyosan és egy életveszélyesen sérült embert találtak abban a családi házban, mely csütörtökön reggel gyulladt ki Diósdon. A gyanú szerint a házban élő 75 éves férfi gyilkolta meg élettársát, miután megver

A Pest megyei község Petőfi utcájának egyik családi házában csaptak fel a lángok a kora reggeli órákban. A tűzoltók egy nő holttestét, egy életveszélyes állapotban lévő férfit és egy súlyos sérültet találtak a házban. A rendőrségi nyomozás eddigi adatai szerint az életveszélyes állapotban megtalált 75 éves férfi szóváltásba keveredett 57 éves rokonával, akit súlyosan bántalmazott. Ezt követően az idős férfi bement a házba, ahol agyonverte 58 éves élettárást. A nő életét már a mentők sem tudták megmenteni, a bántalmazás során elszenvedett sérüléseibe belehalt.

A 75 éves férfi ezek után felgyújtotta a családi házat, s öngyilkosságot kísérelt meg. A mentők a férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba. A megvert, szintén a házban megtalált 57 éves férfit is kórházba vitték, sérülései súlyosak. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított nyomozást az ügyben. (rá)

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.