Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2011. December 20. 12:30, kedd | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Ahol a mosoly szívből jön...

Ahol a mosoly szívből jön...

Karácsonyi vacsorát, szilveszteri mulatságot, esetleg már a farsangi partit szervezi? Vagy reklámozni szeretné cégét szép hölgyekkel, kedves urakkal?

Egyedülálló adottságokkal rendelkezik a Modellbázis ügynökség Győrben. Keresve sem találunk még egy olyan ügynökséget Győrben, ahol 100 lányt és 15 fiút foglalkoztatnak az ország egész területéről. A hölgyek és urak kategorizálva vannak, nyelvtudás, kinézet és megannyi más tulajdonság szerint, kinek mire van igénye. Sőt, még hivatásos szépségkirálynőket is alkalmaz a cég. A mai világban ritka a lelkiismeretes munkavégzés, a készséges, odaadó, bájos munkaerő. Nos, a Modellbázis pontosan ilyen fiatalokat foglalkoztat, akik nem kényszerből, hanem szívből tudnak mosolyogni!

Ha divatbemutatót szervez, keresse fel a Modellbázist, mert nem csak a szép hölgyeket, sármos urakat közvetíti a cég, de ötletekkel, kreatív észrevételekkel is segíti a sikert.

Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örved a cégek körében, hogy sokat adnak a kinézetre. A külcsín mellett bizony fontos a belbecs is! Csinos és okos hölgyek bizony jó befektetésnek bizonyulnak egy céges rendezvényen!
A Modellbázis kreatív csapata a fotózás területén is rendkívül tapasztalt, igényes reklámfotókat is készítenek.

Nagy vállalatokkal, trendi cégekkel is dolgoznak, végtelen a referenciájuk, csak néhány példa a sok közül: ilyen a Nestlé, az Interspar, AEgon, OTP, Kelly’s, a Kisalföld, vagy a Famulus Hotel.

Persze kisebb cégeknek is szívesen dolgoznak, szórólapozásokat is vállalnak. Hívják fel, ismerjék meg a cégvezetőt, Bajnai Noémit! Kreatív gondolkodású, segítőkész hölgy, aki nem ismer lehetetlent! Bátran rábízhatja cégét Ön is!

Bajnai Noémi
ügynökségvezető
Modellbázis
www.modellbazis.hu

Tel: +36-30-492-3530

Címkék: Győrben, Modellbázis

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.