Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2012. Február 24. 08:40, péntek | Helyi sport
Forrás: Győri ETO FC

Ajándékjegy a Magyarország-Bulgária válogatott mérkőzésre

Ajándékjegy a Magyarország-Bulgária válogatott mérkőzésre

Felhívnánk valamennyi sportkedvelő figyelmét arra, hogy a Győri ETO FC két ajándékjegyet ad valamennyi bérletesének a február 29-i Magyarország-Bulgária válogatott mérkőzésre.

A jegyeket az érintettek az ETO Parkban található ETO Shopban február 28-án délig vehetik át bérletük felmutatásával.

Arra kérünk mindenkit, hogy ezt a két ajándék jegyet őrizze majd meg, mert ezek érvényesek lesznek a márciusi Győri ETO FC - Siófok bajnoki mérkőzésre is. Erre a találkozóra természetesen bérleteseink nem egy, hanem két társukat is magukkal hozhatják, hiszen azokra a jegyekre, amelyekre a válogatott meccsre érkeztek, nekik már ETO bérletük miatt nem lesz szükségük, azt átadhatják bárkinek, akit érdekel a bajnoki címre hajtó Győri ETO FC idei első hazai mérkőzése.

A magyar válogatott győri felkészülési mérkőzéseire kedvezményes jegyeket lehet vásárolni az Audi Hungaria Motor Kft. dolgozóinak hétköznap 13.00-15.00-ig a Pipacs épületbe, ezek a belépők egységesen 500 Ft-ba kerülnek. Aki ilyen belépőjeggyel rendelkezik, és van Audis igazolványa, az egy 18 éve alatti gyermeket is behozhat magával a találkozóra. A Magyarország – Bulgária mérkőzés az ETO Stadionban február 29-én 18 órakor kezdődik. Természetesen a Siófok elleni belépésnél Ők is felhasználhatják a válogatott mérkőzésre szóló jegyeket.

Szurkoljunk együtt a magyar labdarúgó válogatottnak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.