Városlista
2023. június 7, szerda - Róbert

Hírek

2021. December 31. 12:00, péntek | Helyi

Akár a kanapéról is megújíthatjuk a parkolóbérletet

Akár a kanapéról is megújíthatjuk a parkolóbérletet

A Győr-Szol 2022. január 3-tól biztosítja az online ügyintézési és fizetési lehetőséget.

Azok az ügyfelek élhetnek vele, akik már rendelkeznek érvényes lakossági parkolóbérlettel, és a bérlet igénylésekor közölt adataikban (lakhely, rendszám stb.) nem történt változás. További feltétek, hogy az ingatlan tulajdonosának személye meg kell egyezzen az igénylő személyével. Ha az igénylő nem azonos az ingatlan tulajdonosával, a tulajdonosnak továbbra is az ügyfélszolgálati irodában személyesen szükséges nyilatkoznia arról, hogy lemond a lakossági bérletigénylési jogosultságáról – írják közleményükben.

Az említett körbe tartozó bérlettulajdonosok, a társaság honlapjáról (www.gyorszol.hu) elérhető szolgáltatói ügyfélkapun keresztül juthatnak el a kitöltendő online nyomtatványhoz. Itt meg kell adniuk a szükséges adatokat, és a küldés gombra kattintva a nyomtatvány eljut a szolgáltatóhoz. Az ügyfél ezen a felületen választhatja ki azt is, hogy személyesen veszi át a bérletet a Győr-Szol valamelyik ügyfélszolgálati irodájában (Orgona utca, illetve Jókai utca), vagy 300 forintos díj ellenében inkább postán szeretné megkapni.

A szolgáltató az adatok ellenőrzése után jelzi az igénylőnek, hogy jogosult-e a bérlet megvásárlására. Pozitív válasz esetén a SimplePay online fizetési rendszer használatával befizethető a bérlet díja. Az összeg beérkezését követően a bérlet kiállítása a díjfizetést követő két munkanap után történik meg. A Győr-Szol felhívja az ügyfelek figyelmét arra, hogy az online igénylés elküldése és a bérlet személyes átvétele vagy postai kézbesítése között több nap is eltelhet. Így, ha az előző évi bérlet már lejárt (a 2021-ben kiadott lakossági parkolóbérletek 2022. január 20-ig érvényesek), az átmeneti időszakban neki is fizetni kell a parkolásért. Érdemes tehát az igénylést úgy időzíteni, hogy az új bérlet még 2022. január 20-a előtt megérkezzen, ugyanakkor bérletvásárlásra egész évben van lehetőség.

Amennyiben az igénylő adatai nem egyeznek meg a szolgáltató nyilvántartásával vagy egyéb okból elutasítják a kérelmet, további egyeztetésre a Győr-Szol telefonos ügyfélszolgálatán vagy személyesen az ügyfélszolgálati irodák valamelyikében van lehetőség.

Az új bérletvásárlók, illetve akiknek adatiban változás történt, személyesen intézhetik a bérletvásárlást. Az igényléshez szükséges információk, valamint a nyomtatvány megtalálható a szolgáltató hivatalos honlapján.

Az online felület INNEN érhető el.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 07. 09:15, szerda | Helyi

24. Győri Ovifoci Gála

Remek hangulatban, gólokban gazdag örömfocival zárták az évet a Győri Ovifoci Klub focistái.

2023. Június 07. 08:15, szerda | Helyi

36 milliárd forintból fejleszt a Dana

Harminchatmilliárd forintból bővíti győri üzemét a Dana Hungary.

2023. Június 07. 07:15, szerda | Helyi

Egy hétvége, 20 baleset

A Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt hétvégén 5 személyi sérüléssel járó, és 15 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset történt – közölte a rendőrség.

2023. Június 06. 09:10, kedd | Helyi

A kávé szeretete összehoz- Győri Kávékülönlegességek

Van egy fantasztikus „kávésztori” Győrben, aminek a főszereplői két „kávé guru”, akiket összeköt a minőségi kávé szeretete, és az, hogy szeretnének értéket teremteni a győri kávékultúrában.