Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2010. Február 01. 06:41, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Akciófilmbe illő autósüldözés határokon át

Akciófilmbe illő autósüldözés határokon át

Ausztriából egészen Körmendig üldöztek a rendőrök egy menekülő autóst szombat este. A kocsit végül a magyar egyenruhásoknak sikerült megállítani, a sofőr ellen eljárás indult. Az osztrák rendőrök Graz környékén akartak megállít

Az egyenruhások a magyar határig nem tudták megállítani, ezért Magyarországon is folytatódott a hajsza, végül a magyar rendőrök tudták feltartóztatni Körmendnél - mondta el Szalai Ferenc, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hozzátette: a kocsi sofőrje ellen az osztrák és a magyar rendőrök is eljárást indítottak. Itthon több szabálysértés miatt kell felelnie, például azért, mert nem állt meg a rendőri jelzésnek.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 04. 10:01, hétfő | Kék hírek

21 éves dílernőt kaptak el a rendőrök

Elfogták azt a 21 éves nőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei, aki gyanú szerint kábítószerrel kerekedett.

2022. Július 03. 11:40, vasárnap | Kék hírek

Határsértők hatvanfős csoportját tartóztatták fel Ásotthalomnál

A magyar rendőrök cseh kollégáikkal együttműködve határsértők hatvanfős csoportját tartóztatták föl Ásotthalom külterületén szombaton este fél hét előtt - közölte a rendőrség honlapján.

2022. Július 02. 11:06, szombat | Kék hírek

Kuruzslás és csalás miatt rendelték el egy férfi letartóztatását Pécsen

Kuruzslás és jelentős kárt okozó csalás miatt rendelte el a Pécsi Járásbíróság pénteken annak a férfinak a letartóztatását, aki magát több esetben nőgyógyásznak adta ki,

2022. Július 02. 08:01, szombat | Kék hírek

Korrupcióval gyanúsítanak egy műszaki vizsgabiztost

Korrupció gyanújával őrizetbe vettek egy műszaki vizsgabiztost.