Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2013. Október 01. 09:00, kedd | Helyi
Forrás: infoGyőr

Aktív pihenés - Golden Ball Squash és Fitness Club

Aktív pihenés - Golden Ball Squash és Fitness Club

A mindennapok rohanása mellett kevés időnk marad a mozgásra és valljuk be őszintén, nehezen is vesszük rá magunkat, hogy sportoljunk. A felgyülemlő stresszt viszont valahol le kell vezetnünk.

Kevesen szeretnek futni, vagy csak úgy edzeni, viszont nem csak ezeket a lehetőségeket tudjuk megragadni, hogy a rohanó napjaink során bennünk felgyűlt feszültséget egy kis aktív pihenéssel egybekötve levezessük és megadjuk testünk számára az igényelt mozgást.

Squash Győrben.

A Golden Ball Squash és Fitness Clubban az igényes környezet mellett, olyan kikapcsolódást találunk, - ahol a kellemest a hasznossal egybekötve - könnyedén felfrissülhetünk és egészséges életmódunkhoz hozzájárulhatunk a megfelelő mennyiségű mozgással.

Squash Győrben.

A Golden Ball Squashban három légkondicionált, sportparketta borítású fallabdapálya vár minket, ahol a játék mivoltából adódóan is, egy pillanat alatt magunk mögött hagyhatjuk a mindennapok gondjait és problémáit, ezáltal vezetve le a felgyülemlett stresszt. Ugyanis a squash bármennyire is könnyűnek látszik, ha nem is nehéz, de nagyfokú koncentrációt igényel, így mindenki teljes mértékben a játékra koncetrálva, szó szerint játszva szabadulhat meg feszültségeitől.

Azok, akik a hagyományos erősítő és testépítő gyakorlatokat részesítik előnyben, de nem mindegy számukra a környezet, megtalálják a maguk igényeinek megfelelő helyet, a 250 nm-es fitness teremben,Golden Ball Fitnessben.

Egy jóleső squash edzés után, vagy letudva az aznapi izzasztó testépítést, erősítést, szauna teszi teljessé a felfrissülést. A jótékony izzadás kedvelői számára infra és finn szauna áll rendelkezésre. A büfében frissítő és vitaminbár járul hozzá a teljes feltöltődéshez.

További információkat a Golden Ball Squash és Fitness Clubbal kapcsolatban IDE kattintva találsz!

Játssz az infoGyőrrel és nyerj 2 x 1 darab 10 alkalmas fitnesz bérletet aGolden Ball Squash és Fitness Club fitnesz termébe! Nyereményjátékért kattints IDE!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.

2024. Május 01. 09:12, szerda | Helyi

Megnyerte a férfi kézilabda bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC

A hátralévő 3 forduló eredményétől függetlenül már most megnyerte a bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC csapata.

2024. Május 01. 07:13, szerda | Helyi

Először nyílt fotókiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában

„Hommage fekete-fehérben: tisztelgés Győr városa és a Széchenyi István Egyetem előtt” címmel nyílt kiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában a napokban.

2024. Április 30. 09:16, kedd | Helyi

Győr lett a Kinder Kupa egyik magyarországi állomása

A RÁBA ETO tenisz szakosztályának egyik célja, hogy ismét Győrbe hozzanak országos teniszversenyeket.