Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2011. Május 30. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Aktív szexuális életet él a tinisztár

Aktív szexuális életet él a tinisztár

A Kardashian-család egyik tagjának megint sikerült meghökkentenie a világot, miután kiderült, hogy Kendall Jenner már gimisként fogamzásgátlót szed.

Ha valakinek egy olyan testvér a példaképe, aki azzal lett világszerte ismert, hogy filmre vette lovagjával való szexelését, akkor ne várjunk tőle kolostori magatartást. Kim Kardashian alig tizenöt éves féltestvéréről, Kendall Jennerről a családi reality-jük legutóbbi részében kiderült, hogy szexuálisan igencsak aktív. Annyira, hogy már fogamzásgátlót is szed. Ami legalább arról tanúskodik, hogy van esze, és nem szeretné idejekorán bővíteni híres famíliáját. A modellként egyre sikeresebb tinisztár azonban apja mellett a fél világot is meghökkentette titkával. Mert ugyan nyilván nem ő az egyetlen hasonló korú lány, aki már túl van ártatlansága elvesztésén, de ezt akkor sem kéne Amerika egyik legnézettebb tévécsatornáján hirdetni. Mert így hasonlóan rossz példaképpé válhat, mint Fenékkirálynő nővérkéje, Kim.

A botrány kirobbanása miatt Kendall anyja és többi nővére már elhintette, hogy csak egészségügyi okokból szedi az antibébitablettákat, nem azért mert idejekorán rosszalkodna a hálószobájában. Ám ezzel nem sok embert sikerült meggyőzniük, mert a rokonok laza erkölcseiből kiindulva, sok példás viselkedési formát nem láthatott otthon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.