Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2019. December 06. 07:20, péntek | Bulvár

Aláírta a gyermekelhelyezési megállapodást L.L. Junior

Aláírta a gyermekelhelyezési megállapodást L.L. Junior

Az énekes a közösségi oldalán tette közzé a közleményt, miszerint sikerült megállapodnia volt párjával Lacika sorsáról.

"Szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy tegnap sikerült aláírni a gyermekelhelyezési megállapodást. Kizárólag a gyermekem érdekeit, jövőjét, és boldogságát néztem, így innentől közös felügyeletet gyakorlunk az anyukával felváltva, ami a gyakorlatban úgy néz ki, hogy egyik héten az anyukánál, másik héten nálunk lesz Lacika.

A megegyezés egyik nagyon fontos pontja, hogy innentől egyik fél sem nyilatkozik a továbbiakban sem erről, sem pedig egymásról. Tisztelettel kérném a sajtó munkatársait, hogy ezt tartsák tiszteletben!" - kezdte a bejegyzést az énekes.

"Nagyon nehéz hónapokon vagyunk túl, és bár a fájdalmam nem enyhült egy kicsit sem, szeretnék a feleségemmel, Kingával és a gyermekemmel nyugodt családi életet élni. Életünk legszomorúbb karácsonya elé nézünk, de Lacikának mindent meg fogunk tenni, hogy a legszebbé varázsoljuk a szeretet ünnepét. Kellemes Ünnepeket kívánunk mindenkinek, és köszönöm a sok szeretetet és támogatást, amit az elmúlt hónapokban kaptam!" - írta a közleményben L.L. Junior.

Forrás: origo.hu

Kép: Facebook/L.L. Junior

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 13. 09:21, kedd | Bulvár

Kutatás: Mérgező lehet a távol keletről rendelt ruha

A Shein nevű ultra fast fashion cég által értékesített gyerektermékekben rendkívül magas a mérgező anyagok mennyisége - állítja egy szöuli kormány által megrendelt vizsgálat.

2024. Augusztus 13. 08:02, kedd | Bulvár

Jobban van az üzbég bokszedző, akinek ünneplés közben állt le a szíve

Olimpiai bajnok tanítványa szerint már jobban van Tulkin Kilicsev, az üzbég ökölvívók szövetségi kapitánya, akinek ünneplés közben állt le a szíve a párizsi ötkarikás játékokon és újra kellett éleszteni.

2024. Augusztus 13. 07:57, kedd | Bulvár

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt el a ceglédi vonat Budapesten

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt halálra a Ceglédre tartó vonat hétfőn Budapesten.