Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2013. December 12. 14:00, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Alakformálás FlaBélos testvibrációs géppel

Alakformálás FlaBélos testvibrációs géppel

A Sensolite Győr Gyógycentrumában megtalálható FLABéLOS, egy olyan mozgásterápiás, alakformáló készülék, melynek használata különösen a fogyni vágyó hölgyek és urak számára ajánlott. Tervezői figyelembe vették, hogy egyre kevesebb ember tud időt szakítani a több órás testedzésre. Ráadásul nehéz olyan edzésfajtát találni, amely ennyire rövid idő alatt az egész testet átmozgatja és megerőltetés nélkül alakformáló hatást nyújt. Nem kell mellette önsanyargató diétába kezdeni, csupán elég, ha használója oda figyel az étkezésére.

A FLABéLOS használata nagyon egyszerű, átöltözni sem kell, utcai ruhában is rá lehet állni, és izzadni sem fog alkalmazója. A rezgések által nyújtott mozgás annyira hatásos, hogy körülbelül 45-50 percnyi edzőtermi edzésnek felel meg. Így hamar a sokat dolgozó, családosok, kisgyermekes anyukák kedvencévé vált.

A 10 perces edzésintervallum, biztosítja a testnek az eredményes kardiovaszkuláris edzést. Nem csak az alakra van jótékony hatással, az egészséget is megőrzi. Anyagcsere gyorsító befolyása van, segíti a megfelelő emésztést. Növeli az izmok munkabírását, javítja a vérkeringést, ruganyosságot biztosít. Szembe száll a nők legfőbb ellenségével a cellulitissel is, ismertebb nevén a narancsbőrrel. A készülék használata során egyetlen másodperc alatt 10-60 izom- összehúzódás következhet be, melyet egy tudatosan irányított hagyományos edzéssel képtelenség megvalósítani.

Már az első használat után érezni lehet a testben bekövetkezett jótékony hatást. Olyan izomrészeket, testrészeket mozgat meg, amit más mozgásformával nehezen lehet elérni. Rövid idő alatt a test regenerálódik, a pulzus megemelkedésével felgyorsul a vérkeringés, használója sokkal energikusabb lesz.

Salamon Dia fitness modell is a versenyek előtt többek között a FlaBélos testvibrációs gépet is használja nálunk.

Az a jó hírünk, hogy nálunk az első alkalom ingyenes, így biztosra lehet menni bérletvásárlás előtt. Most a Karácsonyi akciónk keretében plusz alkalmakat adunk: a 10 alkalmas bérlet mellé plusz két alkalmat adunk (ára: 3990 Ft) és a havi korlátlan bérletek érvényességi idejéhez +1 hetet adunk, így akár január közepéig is kitart egy bérlet!

Várunk sok szeretettel a Batthyány tér 4 szám alatt a Sensolite Győr Egészségcentrumban. Bejelentkezés: 96/528-450; 30/240-64-34 Szép-kártyát elfogadunk!

Sensolite Győr Egészségcentrum
9022 Győr, Batthyány tér 4.
Nyitva tartás: H-P: 8-18 Sz: bejelentkezés alapján
Telefon: 96/528-450; 30/240-64-34
sensolite.hu/gyor; facebook.com/Sensolite
Szép-kártya, Egészségpénztár elfogadóhely!

Címkék: 4foryou, Flabélos

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 09:15, hétfő | Helyi

Világranglista: a legjobbak közé került a győri egyetem

A lista készítői egyebek mellett vizsgálták a publikációk idézettségét és a kutatásból származó bevételeket.

2024. Május 20. 08:15, hétfő | Helyi

Ezért érdemes a hazai földiepret választani

Már kapható a friss magyar földieper. A híradónk által megkérdezett termelő elmondta, jobb lett a termés, mint tavaly, és a minőségére sem lehet panasz.

2024. Május 20. 07:10, hétfő | Helyi

Ennél bájosabbat ma már nem fog látni! – Nyolc fiókát nevel a hattyúpár az adyvárosi 2-es tónál

Nézze meg a fotókat a családról és olvassa el, miért NE etesse őket!

2024. Május 19. 09:16, vasárnap | Helyi

Kulcslyuk műtéthez kapott pénzt a győri kórház helyi vadászoktól

Megyei vadászok a győri kórház gyermekosztályának 1 200 000 forint értékű segítséget „vadásztak össze”.