Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2024. Június 25. 10:37, kedd | Életmód
Forrás: MTI

Alan Walker 2025-ben Budapestre is eljön

Alan Walker 2025-ben Budapestre is eljön

A magyar fővárost is érinti Alan Walker most bejelentett jövő évi európai turnéja. A színpadon arcát félig eltakaró 26 éves norvég dj-producer 2025. március 12-én lép fel a Budapest Arénában.

A turné jövő márciusban Barcelonában indul a híres Razzmatazz Klubban, és a kontinens legnagyobb városait érinti, köztük Londont, Berlint és Párizst - közölte a szervező Live Nation kedden az MTI-vel.

Mint írták, a fellépéssorozat délkelet-ázsiai/kínai szakaszán már több mint 60 ezer ember látta az Alan Walker show-t. Szeptemberben Indiában tíz városában ad műsort; ez lesz a legnagyobb turné, amelyet külföldi előadó valaha teljesített a hatalmas országban.

A vidámpark koncepcióra épülő Walkerworld show jövőre tizennégy nap alatt tizenegy európai országba, a legnagyobb arénákba jut el. A turnéhoz kapcsolódik a Walkerworld Creator Games című játék is, amelyben a Fortnite-on belül lehet kapcsolódó kreálmányokat és tartalmakat bemutatni a dj-producernek, aki interakcióba léphet az online alkotókkal. Alan Walker komoly pénzjutalmat ajánlott fel a legjobb művekre, amelyeket a rajongók szavazatai alapján választanak ki.

Alan Walkernek májusban jelent meg Kylie Cantrall Disney-sztárral közös új dala, az Unsure, a múlt héten pedig a norvég Ina Wroldsennel együtt jegyzett Barcelona című szám került piacra.

A bergeni elektronikus zenei előadó 2015-ben robbant be Faded című slágerével, amely a Spotify-on már túl van az 1,3 milliárd streamen, a YouTube-on pedig 2,9 milliárd megtekintést hozott eddig, ezzel jelenleg a 19. legtöbbször látott zenei videó a platformon. A Faded-et a BRIT Awards-ra is jelölték az év dala kategóriában. Alan Walkert közösségi oldalain több mint 125 millióan követik világszerte, havonta 1 milliárdan streamelik a YouTube-on.

A norvég dj-producer eddig háromszor járt Magyarországon: 2017-ben a zamárdi Strand Fesztiválon, 2019-ben a debreceni Campuson, 2022-ben pedig a Szigeten.

Fotó: Wikipedia

Címkék: alan walker

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:53, csütörtök | Életmód

Kékszalag - Mintegy 550 hajót és csaknem 2800 versenyzőt várnak az 56. nagydíjra

Mintegy 550 hajót és csaknem 2800 versenyzőt várnak az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj csütörtöki rajtjára

2024. Július 18. 07:46, csütörtök | Életmód

Már mintegy 2000 embernek nyújtott segítséget a vöröskereszt Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálata

Már csaknem 2000 embernek nyújtott segítséget a vöröskereszt Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálata - közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.

2024. Július 17. 07:56, szerda | Életmód

Különleges fényművészeti installációk láthatók az INOTA Focus: RADIANCE fesztiválon

Neves magyar és nemzetközi alkotók fényművészeti installációival várják az érdeklődőket augusztus 30. és szeptember 1. között a Várpalota melletti inotai hőerőmű területén.

2024. Július 16. 08:07, kedd | Életmód

Kétezer foglyot kaszabolhattak le a mohácsi csatát követően a tömegsírok vizsgálata szerint

A mohácsi csata IV. tömegsírjánál idén nyáron megkezdett feltárás is igazolja, hogy mintegy kétezer letérdeltetett foglyot kaszaboltak le szablyával az ütközetet követően