Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Március 20. 07:23, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Alekoszt melegek üldözik

Alekoszt melegek üldözik

Férfiak hívogatják a görög csődört. Alekosznak elege van a nőkből, de saját nemével sem szeretne kapcsolatot létesíteni.

Igazi cirkusz a korábbi ValóVilág győztes élete! Alekosz arra kéri a saját neméhez tartozókat, hogy hagyják őt békén. A görög csődör az Új Ásznek kijelentette: a hölgyekhez vonzódik és ez így is marad. A kérdés megvitatására azért kerülhetett sor, mert mostanában éjszakánként férfiak hívogatják Alekoszt.

"Éjjel fél háromkor arra ébredtem, hogy csörög a telefonom. Meglepetésemre egy idegen hang szólt a telefonba, be sem mutatkozott, rögtön a lényegre tárt. Megkérdezte, hogy meztelen vagyok-e. Annyira megdöbbentem, hogy egy ideig szóhoz sem jutottam. A következő dolog, ami érdekelte, hogy jelenleg fekszik-e mellettem lány az ágyban, és közben hallottam a lihegését is, vélhetően maszturbált közben" - mesélte Alekosz a lapnak. A hívások ezt követően megszaporodtak, és azóta férfiak hívogatják Alekoszt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.