Városlista
2024. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2024. Augusztus 18. 08:29, vasárnap | Sport
Forrás: MTI

Állami kitüntetést kapott Gyulay Zsolt és Gulyás Michelle

Állami kitüntetést kapott Gyulay Zsolt és Gulyás Michelle

Állami kitüntetésben részesült Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke, valamint Gulyás Michelle olimpiai bajnok öttusázó.

A MOB péntek esti beszámolója szerint az elismeréseket Pintér Sándor belügyminiszter adta át a Belügyminisztérium márványaulájában.

Gulyás Michellenek a párizsi olimpián nyújtott kiemelkedő sportteljesítményének elismeréséül a köz szolgálatáért érdemjel arany fokozatát adományozta a belügyminiszter, valamint a BM irányított, együttműködő- és társszervei munkáját támogató kimagasló tevékenysége elismeréséül a köz szolgálatáért érdemjel arany fokozatát adományozta Gyulay Zsoltnak.

Címkék: olimpia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 08:26, vasárnap | Sport

Folytatódott a Ferencváros sikersorozatra az Újpest ellen

A címvédő Ferencváros hazai pályán 1-0-ra nyert az Újpest ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójának szombati rangadóján.

2024. Augusztus 16. 07:36, péntek | Sport

Kl-selejtező - Egy lépésre a főtáblától a Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia hazai környezetben 3-3-as döntetlent játszott az örmény Ararat együttesével, így 4-3-as összesítéssel továbbjutott a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének harmadik fordulójából.

2024. Augusztus 14. 07:38, szerda | Sport

Hazai döntetlennel búcsúzott a Ferencváros

A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a keddi visszavágón a vendég Midtjyllanddal, amely így 3-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójából.

2024. Augusztus 14. 07:37, szerda | Sport

Kl-selejtező - A Paks egyetlen körre a főtáblától